Geri çekme?

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Geri çekme yoluyla hamile kalan var mı kızlar, 1 senedir bu yolla korunuyoruz henüz cocuk istemiyoruz hiç reglim gecikmiyor, bazılarına sürpriz bebek geliyor bana gelmeyecek sanırım

Kalınmaz genelde. Bende kalmadim

Ben kaldım iki kere iyi bir korunma yöntemi değil başka bir yöntem bulun istemiyorsaniz

Bu tamamen erkeğe bağlı bir durum canım...timing denilen durumu iyi ayarlaması lazım..yoksa ömrünüzün büyük bir kısmını çocuk buyutmeyle gecirebilirsiniz

Bu tamamen erkeğe bağlı bir durum canım...timing denilen durumu iyi ayarlaması lazım..yoksa ömrünüzün büyük bir kısmını çocuk buyutmeyle gecirebilirsiniz
Genelde ayarlıyor, içtiği zaman biraz ayarlamasada bişry olmadı bende anlamadım

Zamanı ayarlanırsa problem olacağını sanmıyorum. Ama yine de güvenilir bir korunma yolu değil. Bu çocuk isteneceği zaman yapılacak bir işlem. İstenmeyeceği zaman daha garanti korunma yöntemlerine başvurmak daha mantıklı olur sizin için.

Evet sanırım şuan istemiyoruz ama olsada olabilir kafasındayız

Korunmadan yapılan her ilişki riski dahada çok artırır, korununca bile %100 korunma asla sağlamıyorken geri çekme ile asla sağlanmaz, sperm hücreleri sadece boşalma anında gelmeyebilir, bazen zevk suyunda da oluyor.

Yalnız sadece son anda sperm salgılanmıyor biliyorsunuz değil mi?
Boşalma anından önce salgılanan sıvıda da sperm bulunabiliyor.
Bir sürü korunma yöntemi varken ben ince buz üzerinde yürümezdim...

Yalnız sadece son anda sperm salgılanmıyor biliyorsunuz değil mi?
Boşalma anından önce salgılanan sıvıda da sperm bulunabiliyor.
Bir sürü korunma yöntemi varken ben ince buz üzerinde yürümezdim...
Bu ihtimaller küçük demekki sevgililik nişanlılık dönemindede öyle korunduk evliliktede

Bu ihtimaller küçük demekki sevgililik nişanlılık dönemindede öyle korunduk evliliktede
Aslında hiç küçük değil siz yinede dikkat edin, geri çekilme yönteminin tek güzelliği tamamen hissiyatın sağlanabilmesi, ama riski düşündürür insanı, ben prezervatif yırtıldı mi diye bakma gereği bile duyuyorum bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…