- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
-
Genelde ayarlıyor, içtiği zaman biraz ayarlamasada bişry olmadı bende anlamadımBu tamamen erkeğe bağlı bir durum canım...timing denilen durumu iyi ayarlaması lazım..yoksa ömrünüzün büyük bir kısmını çocuk buyutmeyle gecirebilirsiniz
Peki farketmişmi tutamadığını etmeden az kaçarak mı kaldınızBen kaldım iki kere iyi bir korunma yöntemi değil başka bir yöntem bulun istemiyorsaniz
adetine yakın bir döneme denk geldiyse,hamile kalamayabilirsin.takvim yöntemiyle korunma böyle oluyor çünküGenelde ayarlıyor, içtiği zaman biraz ayarlamasada bişry olmadı bende anlamadım
ben farkettim hemende hamile kalırım kaldımdaPeki farketmişmi tutamadığını etmeden az kaçarak mı kaldınız
O zaman bildiğin geri çekememişben farkettim hemende hamile kalırım kaldımda
Evet sanırım şuan istemiyoruz ama olsada olabilir kafasındayızZamanı ayarlanırsa problem olacağını sanmıyorum. Ama yine de güvenilir bir korunma yolu değil. Bu çocuk isteneceği zaman yapılacak bir işlem. İstenmeyeceği zaman daha garanti korunma yöntemlerine başvurmak daha mantıklı olur sizin için.
O zaman devam et gitsin :)Evet sanırım şuan istemiyoruz ama olsada olabilir kafasındayız
geç kaldı :))O zaman bildiğin geri çekememiş
Bu ihtimaller küçük demekki sevgililik nişanlılık dönemindede öyle korunduk evliliktedeYalnız sadece son anda sperm salgılanmıyor biliyorsunuz değil mi?
Boşalma anından önce salgılanan sıvıda da sperm bulunabiliyor.
Bir sürü korunma yöntemi varken ben ince buz üzerinde yürümezdim...
Bu ihtimaller küçük demekki sevgililik nişanlılık dönemindede öyle korunduk evliliktede
Aslında hiç küçük değil siz yinede dikkat edin, geri çekilme yönteminin tek güzelliği tamamen hissiyatın sağlanabilmesi, ama riski düşündürür insanı, ben prezervatif yırtıldı mi diye bakma gereği bile duyuyorum bazen.Bu ihtimaller küçük demekki sevgililik nişanlılık dönemindede öyle korunduk evliliktede
Birşey olmadığına göre allahın sevdiği kuluyumBilemedim valla ben hapla korunduğum halde gerilirim
İnsanlar nasıl rahat edebiliyorlar demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?