Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten arrıyordu bu sefer yazmış iki aydan sonra hayvan. İçim içimi yiyor
kendini bukadar önemseme, Benim gözümde nefret besleyecek kadar onemli değilsin demelisin benceeeeehuhhh surat ifadesini düşünemiyorummmmm
![]()
Bunlar adi çünkü şartlar tam anlamıyla aynı değildi ama benim de canım yanmıştı ayrılmıştık. 1 ay geçti aradı ve MAL gibi cevap verdim çünkü seviyordum ve çok özlemiştim barıştık şimdi de hayatımın içine ediliyor her gün........
Bundan da korkutorum birazda çünkü ne yapıp edip ikna ediyor. Gerçekten sevse amlarım ama amacı yedekte tutmak. Canı ne zaman isterse... Sinirim çok bozuldu. Cevap bermemeye karar verdim ama bu seferde bir daha hiç aramamasından korkuyorum![]()
ve bunu ne kadar doğal söylemiş.nasil yani,seninle birlikteyken baska kizin dikkatinimi cekmeye calisiyormus?
ve bunu ne kadar doğal söylemiş.
ve bu adam için konu açılıyor.
geri dönse nolur.
aklı başında biri yoksayar cevap bile vermez.
Meseleye çok yanlış yerden bakıyorsunuz bence.
Bir daha aramamasından korkmamalı, aksine aramasından korkmalısınız.
Her ne kadar onun canını yakacak bir cevap ğeşinde olduğunuzu söyleseniz de, bu son sözlerinizden (aramamasından korkmanız yani) aslında yeniden konuşmak istediğinizi gösteriyor maalesef.
Eğer seviyorsanız ve tüm bunlara değer diyorsanız, siz de merhaba deyin ve her şey yeniden başlasın (veya karşı taraf ne istiyorsa öyle olsun) Zira bildiğim kadarıyla "Merhaba" demek "Hadi ilişkimize devam edelim" anlamına da gelmiyor. Sadece "merhaba" anlamına da geliyor olabilir. Bu durumda verdiğiniz cevabın sonunda yine de "bir daha aramazsa" verdiğiniz cevabın pişmanlığıyla kalmak zorunda kalabilirsiniz.
Öte yandan, eğer daha fazla çekemeyeceğinize inanıyorsanız, diğer arkadaşlara ben de katılıyorum. cevap vermeye hiç gerek yok. veya kısaca "seni nefret edecek kadar umursamıyorum.lütfen bir daha yazma" gibi bir şeylar yazabilirsiniz.
Son olarak, kaç yaşındasınız bilmiyorum ama genel olarak şunu söylemek isterim: kadınların karşılarındaki bozuk erkeği düzeltmek veya mutlaka bir gün düzeleceğine inanmak gibi bir hataları var. ama böyle bir şey söz konusu değil. Sizin yaşamınıza ve anlayışınıza uymayan bir erkek, uymuyordur ve bu konuda yapılabilecek bir şey yoktur. Hem ayrıca dünyada milyarlarca erkek var, bunların içinde çok düzgün insanlar da var. neden halihazırda size uygun biri dışarıda bir yerdeyken, elinizdeki bozuk olanı tamir etmekte ısırarcı olasınız ki?
ya buraya konu açacak kadar değer vermene bile şokum şuan.kapat o defteri salla gitsin pişkinin teki..
cevap bile atma kendını adam sanmasın![]()
ve bunu ne kadar doğal söylemiş.
ve bu adam için konu açılıyor.
geri dönse nolur.
aklı başında biri yoksayar cevap bile vermez.
Tekrar başlamam asla. Aramamasından korkum sürünmesini istememden dolauı. Aşkımdan ölmediğini biliyorum ama o şişirdiğim egosu biraz yerlere insin istiyorum. Onun ne mal olduğunu bildiğimden beri uzak duruyorum. Okadar konuşmaya ve beni kaybettiğini görmesine rağmen düzelmeyen bu saatten sonra hiç düzelmez zaten. Adam olan özür diler hiç olmazsa
Ne ümitler ne güvemler sağlayıp kandırdı. Tek sorumlusuda benim okadar bitarafını kaldırmasaydım böyle olmazdı. Konu açmamın sebebi canını acıtarak biraz olsun içimi rahatlatmaktı. Ama anlicak kadar adam değil onun için cevap bile vermicem
Bunu bile haketmiyor biliyorum. Mesaj atınca intikam heyecanına kapıldım sanırım
A iki aydır cevap yazmıyorum şimdi yazmazsam tamamen unutur gider. Biraz heveslensin sonra biraz daha sürünsün istiyorum. Bişey değil benimde içim içimi yiyor
A iki aydır cevap yazmıyorum şimdi yazmazsam tamamen unutur gider. Biraz heveslensin sonra biraz daha sürünsün istiyorum. Bişey değil benimde içim içimi yiyor
İstiyorum ki öyle bir şey söyliyim ki canı acısın.
Malesef seviyorum ama asla barışmak konuşmak gibi bir niyetim yok. İki aydır sabrediyorum zaten en azından buna cevap verseydim. Bir sözle bile olsa canı yansın istiyorum
yani konu açacağınızı biliyor ve linkmi verdiniz.