Geri Döndürme Büyüsü yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
6 aydır benden ayrılan eski sevgilime geri döndürme büyüsü yaptırdım. Daha önce yaptırıp sonuç alan kişiler var mı? Büyücü kara tavuk kesip mezara gömdü falan. Ne zaman etki eder?
En etkili büyücü etiketliyorum 👍🏻🙋🏼‍♀️ Mune Mune

6 aydır benden ayrılan eski sevgilime geri döndürme büyüsü yaptırdım. Daha önce yaptırıp sonuç alan kişiler var mı? Büyücü kara tavuk kesip mezara gömdü falan. Ne zaman etki eder?
Size sizin gibilere acıyorum... Büyü konuşmak da yasak ayrıca! Mune Mune

Hadi sevgilin döndü diyelim de giden aklını da getirmek için bir büyü var mı 🤷🏻‍♀️

Yanlış yere konu açmayın sizin için kesilen hayvana yazık 😒 (Başlığı görünce bebek ile ilgili sandım)

Büyü vb içerikli konular yasaktır.
Sizi kandıran şarlatanlara itibar edeceğinize, hakkınızda hayırlısını dilemek için Allah’a dua edin.

Zavallı hayvanları öldürüp pisliklerine ortak eden şarlatan büyücülere de yazıklar olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X