- 10 Nisan 2020
- 105
- 56
- 28
- 28
- Konu Sahibi Sirine_4553
Kesinliklle ve kesinlikle aramayın bana kalırsa...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne ara ne sor ne bekle başka birile muhabbetler açmış olma ihtimali yüksek..burda sizlerle daha önce paylaştım ilgisizlik yüzünden devam eden tartışmalar sonrası kırıcı bir ayrılık yaşadım erkek arkadaşımla .
ve bundan 15 gün önce karşı karşıya geldik güel bir iki saat geçirdik sonrası iş için ara ara konuşmalar derken son üç gündür ses seda kesildi.
ben meraktan tabi ölüyorum ama arayamıyorum da.
şu evde kaldığımız günlerde insan bu konulara odaklandıkça daha da üzülüyor bir kısır döngüye girmiş gibiyim.
arayıp hal hatır sormalı mıyım ?
beklemelimiyim
?
Fazlasını yaptigima inanıyorum aradim deger verdim sevdim konusmaya defalarca calistim o ise bi var bi yokObsesyonun var bu adama karşı iç sıkıntını anlayabiliyorum ama bırakmalısın artık. Elinden geleni yapmadın mı?
Belkide korona olmuşturSayenizde tutuyorum kendimi aramiyorum bu kadar karantina da merak etmemis aramamis yazmamis
Pişman olmuş demek ki barıştığına:)burda sizlerle daha önce paylaştım ilgisizlik yüzünden devam eden tartışmalar sonrası kırıcı bir ayrılık yaşadım erkek arkadaşımla .
ve bundan 15 gün önce karşı karşıya geldik güel bir iki saat geçirdik sonrası iş için ara ara konuşmalar derken son üç gündür ses seda kesildi.
ben meraktan tabi ölüyorum ama arayamıyorum da.
şu evde kaldığımız günlerde insan bu konulara odaklandıkça daha da üzülüyor bir kısır döngüye girmiş gibiyim.
arayıp hal hatır sormalı mıyım ?
beklemelimiyim
?
Insanların duyguları oyuncak mi ne kadar üzgünüm simdi .tam alışmışken dön geri sonra arkana bakmadan gitPişman olmuş demek ki barıştığına:)
Oturup düşününce duygularından şimdi emin olmuş herhalde anlarsın diye de beklemeye geçmiş.
Kendin de arama sorunu dönse de bas k.çna gelmeği gitsin;hayat kısa ya valla her gün çok özel ve çok güzel sen kendini sev.
Yani ortada ilgisizlik var e zaten aşk o zaman niye var ilgiden sevgiden aşk doğar şimdi sen neyin peşindesin degersizliğin mi? .İnsanlar koca boşuyor bu dertten sen basına dert alıyorsun sal gitsin .