geri döner mi?

offff Allahım çıldırıcam ya bir insan whatsapptan niye hiç çıkmaz
mideme ağrılar giriyor resmen

Eğer siz hiçbir şekilde iletişime geçmezseniz dönebilir. Dönmesini isteme sebebiniz ego tatminiyse bilmem ama dönerse tekrar başlarım umudunuz varsa hata edersiniz çünkü tekrar gidecektir.

Dönse ne olucak

Eğer siz hiçbir şekilde iletişime geçmezseniz dönebilir. Dönmesini isteme sebebiniz ego tatminiyse bilmem ama dönerse tekrar başlarım umudunuz varsa hata edersiniz çünkü tekrar gidecektir.
ben hiçbir şekilde iletişime geçmiyorum. kaldı ki bana herkes kendi yoluna dediği zaman tamam dedim. ve asla neden bile diye sormadım. şuanda da bir ayı geçti hiç iletişim kurmadım. ondan da ses seda yok.
ama adil yıldırımı çok izliyorum. sessizlik geri döndürür diyo umarım öyle olur.
çünkü onun o söz mü lafını ona geri çevirmeyi çok istiyorum. inşallah.

-Rahat edeyim de-
Ne demek istemis?

-Rahat edeyim de-
Ne demek istemis?
yani şöyle dedi. konuşmanın tamamını yazamadım tabi buraya. görüşmeyelim herkes yoluna devam etsin dedi. bende tamam sen de ama bi daha bana yazma ve görüşmek isteme dedim. o da tamam istemem rahat edeyim de dedi. ben bu nedemek seni rahatsız mı ettim ben dedim. o da evet çok bunaldım tarzı bişey yazmış. ama gelgörki iki gün önce daha neden aramalarıma cevap vermiyorsun. neden ben yazmadan yazmıyorsun diyordu. yani ben gerçekten anlayamıyorum bu insanları.

Terbiyesiz sende artık bunun adini bile duyunca bogulmazsan burdan oraya şaşarım sana.Kendini sev birazzz o kil sana bunu desin???Neden kendine bunu dedirtiriyorsunn?Sakin onunla bir daha muhattap olma arkadas yalnız boşta kalmış gecerken uğramis simdi tekrar yoluna devam ediyor sende hancı gibi acaba bir daha ugrar mi dion.He ugrar bir dinlenir yer içer yola devam eder

Söz istiyor. Yani gerçek bir terk.
evet söz mü dedi. gerçekten bu lafını ona hatırlatmak çok istiyorum. umarım bin pişman döner ve ben de bu söz olayını ona çeviririm. gerçekten çok kırdı gururumu

evet zaten mideme oturan tam da bu sanırım. dediğin gibi boşta kalmış ve geçerken de beni kullanmış gözüküyor. inşallah yanına kalmaz ne diyim

Ben de geri döner diye beklemiştim o da wp tan çıkmazdı.sosyal medyası birden 2 katına çıkmştı.İnat ettim yazmadım sonra kafamı dağıttım iş güç sınav derken unuttum.Sonra düşündüm dilenci gibi sevgi mi dilenicem sanki bana tom hardy dedim Herkes işine baksın ya kimse hint kumaşı değil

evet bu çok doğru. kaldı ki zaten ölmüyordum onunla konuşurken onun için. sadece bu yapılan insanın gururuna dokunuyor. emin ol şuanda birlikte olsaydım kendi kendime acaba bitirsem diye kafamda kurardım habire. ama işte gel görki terkedilmek böyle bir duygu insanı üzüyor. hele o whtspta görmek ayrıca bir sinir bozucu. kıymetsiz olan da kıymete biniyor :)) gerçekten çok ilginç insan psikolojisi

Aynen şimdi o terketti ya o yüzden.İnsanın gururu kırılıyo.Dönerse acımayın biraz oynayıp atın kenara.Onun ederi o

Yazıp kendinizi küçük dusurmeyin derim. Du an hayatinda biri var yuksek ihtimal, yazar pesinde kosarsaniz sizi elde goruo hic onemsemeyecek.
Ben bir anda küt diye biten bir flörtün icinde bulmustum kendimi. Bi anda yazmayi aramayı biraktik yanlış anlasilmalar sonucu. Ikimizin de hakli yanlari vardı ama ne o yazdi ne de ben. Tam 9 ay geçti. 9 ayın sonunda yeni biriyke tanıştım ve o hafta bizi gordu ex. Yalvarmalar aglamalar hesap sormalar basladi.
9 ay boyu bir kere bile aramayan adam bi anda etrafimda donmeye basladi. Nisanlandi nisan atti devamli yazdi, her yerden engelledim. Karşıma tesaduf gibi yapıp cikmaya devam etti. 1 buçuk yılı geçti hala ulasmaya çalışıyor .
Iyi ki hic yazmamış aramamisim. Cok istedim ama yapmadım. Yazsaydim eminim ne arar ne sorardi.

Bizim zamanımızda bir söz vardı exten next olmaz diye ne kadar yarı ingilişçe sözleri sevmesemde bu çok doğruydu. Hala geçerlidir bu söz. Atasözleri ve deyimlere alsalar iyi olurlardan. Dinleyin sizde böyle bir tip dönse ne olur dönmese ne olur. Kendinize gelin bu kadar mı hayatta ki değeriniz. Bu tipe mi layıksınız?

yazmayı düşünmüyorum ama onun pişman olup yazmasını çok istiyorum. çünkü ne olursa olsun en azından kırılan gururumu tamir etmek istiyorum. siz de 9 ay az bir süre değil. şimdi hatırlamasanızda mutlaka üzüntü yaşamışsınıdır. gerçekten insan neye uğradığını şaşırıyor.

Ona üzüntü demek az olur, delirmiştim. Ama geçti, geçecek unutacaksin laflari safsata geliyor ama geciyor, bunu anca gecince anlarsiniz. O yazmiyorsa mutluysa sizde mutlu olun. Onu pisman etmek isteyip kafanizi onjnla mesgul ettikcr hayatiniz zindan olacak. Ben en büyük hatayı orada yaptim, bekleyerek. Arayacak gelecek, yazacak. Ne dualar ettim bilmem kac falciya gittim. Keske yoluma baksaymışsım.

evet hemen hemen herkes geçiyor bu yollardan olan bize oluyor ama. hayır yazsam gurursuz olurum. yazmasam böyle kullanılmış kenara atılmışlık hissi. iki ucu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…