• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geri döner mi?

mrb kızlar.
bir ayrılık mevzuusu var dert olarak. artık görüşmesek de olur rahat edeyim de, herkes kendi yoluna gitsin. bir daha yazma söz mü?
diyen bir erkek geri döner mi? yani bu şekilde ayrılan erkeğin dönme şansı tecrübelerinize dayanarak var mı.
at gibi giden it gibi döner
burcu ne

çünkü kendisinde sevmediğim hoşlanmadığım huyları vardı. bunları dile getiriyordum sürekli. ve son olarak da bir akşam görüşme sonrası eve dönüp yine yazdım. şunu şunu yapma vb o da bunları yazmış.
yani hiçbirşey olmamış gibi devam edemem. ama aramızda çok büyük bir tartışma ve sorun yokken böyle bana söz ver beni arama vs yazması tabiki gururumu kırdı. pişman olmasını çok istiyorum
Pişman olsa be olacak. O beğenmediğin sevmediğin davranışlar onda baki kalacak. Yakın zamanda yine tartışacaksınız. Üstelik ortada bir sorun var sen onu eleştirmişsin o tabiri caizse beğenmiyorsan yazma demiş

Umduğunu bulamazsa döner. Dönse bile böyle biriyle içine sinen bir ilişki yaşayabilir misin? Bırak kalsın, dönmesin.
gece gündüz whtspta çevrim içi zaten. kısacası arayış peşinde zaten

mrb kızlar.
bir ayrılık mevzuusu var dert olarak. artık görüşmesek de olur rahat edeyim de, herkes kendi yoluna gitsin. bir daha yazma söz mü?
diyen bir erkek geri döner mi? yani bu şekilde ayrılan erkeğin dönme şansı tecrübelerinize dayanarak var mı.
Dönerse boynuna atlayacak gibi sormuşsunuz. Gurursuz musunuz? Tek erkek o kaldı da haberimiz mi yok?
çünkü kendisinde sevmediğim hoşlanmadığım huyları vardı. bunları dile getiriyordum sürekli. ve son olarak da bir akşam görüşme sonrası eve dönüp yine yazdım. şunu şunu yapma vb o da bunları yazmış.
yani hiçbirşey olmamış gibi devam edemem. ama aramızda çok büyük bir tartışma ve sorun yokken böyle bana söz ver beni arama vs yazması tabiki gururumu kırdı. pişman olmasını çok istiyorum
Nelerden rahatsız olup uyardınız mesela? Adam huzurlu olayım da dediğine göre sürekli aynı şeyler yaşanıyor demek ki

Ben hiçbir şey anlamadım hiç detay vermemişsin. Bu çocuk seni elde etmek için peşinden koştu elde ettiği gibi mi tribe girdi, yoksa arada sevgililik süreci oldu mu olduysa ne kadar sürdü mesela? Hoşlanmadığın davranışlar neydi?

Döner ,çünkü yeni birini bulmuş,onunla deneyecek olmazsa sana dönecek.

yazarsa neden yazmayım onu anlamadım :))
yani bu kişiden hayır gelmez diye mi ? yoksa ben yazmadıkça hatasını anlar diye mi
Bundan hayır yok dşye dedim
Onun ötesinde amacınız ne onu anlamadım. Sizi üzdüğü için siz de o üzülsün istediniz sandım içiniz soğusun diye.
Ama biraraya gelesiniz var gibi.

Bundan hayır yok dşye dedim
Onun ötesinde amacınız ne onu anlamadım. Sizi üzdüğü için siz de o üzülsün istediniz sandım içiniz soğusun diye.
Ama biraraya gelesiniz var gibi.
amacım pişman olması. yani bir araya gelip gelmeme konusu tamamen onun tavrına bağlı. sevmediğim huylarını düzeltme çabasına girerse olabilir tabiki

Donebilir benimde erkek arkadasim sana zarar veriyorum mutsuz ediyorum seni dusundugumden ayriliyorum gibi aptal bir bahaneyle ayrildi. Gecende selam nasilsin yazdi

mrb kızlar.
Böyle yazan denyo zaten dönmesin bi zahmet.
Böyle yazıp da dönen denyoyu affeden kadın da her lafı hakediyordur o ayrı.

Beni de surekli eleştiren bir insan olsa bende bunu yazar dönmezdim

Bir daha bana yazma diyor çünkü biri var aklında onunla olacak ve senin rahatsız etmeni istemiyor

Back
X