geri döner mi?

Genelde böyle söyleyenlerin kendisi döner 😂
Kendinizi hatırlatmak istiyorsanız arada paylaşımlar yapın, mutlu olduğunuzu gösterin, bunu kaldıramayabilir ve size geri dönebilir. Bazıları unutulmuş muyum acaba korkusundan dolayı bile geri dönebiliyor,

Bunu dönmesini istediğiniz için fikir olarak söyledim yoksa hiç takmayın boşverin gitsin derdim. Büyük ihtimalle terkeden o olduğu için size yük olmuş, hala devam ediyor olsaydınız, onun bir çok olumsuzluğunu düşünüyor olacaktınız şuanda kimbilir.

Eminim terkeden siz olsaydınız şuan hatırlamazdınız bile...

Dönmez dönse de sansini denemek icin döner ama dikis tutmaz retro sebebiyle dönme ihtimali var bunun sevgiyle alakasi yok bos yere umutlanmayin

Genelde böyle söyleyenlerin kendisi döner 😂
Kendinizi hatırlatmak istiyorsanız arada paylaşımlar yapın, mutlu olduğunuzu gösterin, bunu kaldıramayabilir ve size geri dönebilir. Bazıları unutulmuş muyum acaba korkusundan dolayı bile geri dönebiliyor,

Bunu dönmesini istediğiniz için fikir olarak söyledim yoksa hiç takmayın boşverin gitsin derdim. Büyük ihtimalle terkeden o olduğu için size yük olmuş, hala devam ediyor olsaydınız, onun bir çok olumsuzluğunu düşünüyor olacaktınız şuanda kimbilir.

Eminim terkeden siz olsaydınız şuan hatırlamazdınız bile...
ya kesinlikle diyorum ya daha o akşam görüşme sonrası şöyle yapma böyle yapma gayet umursamaz bir şekilde talimatlar veriyordum. hatta bu bir aydan fazla geçen sürede de hep zaten döner diye rahattım. sadece süre uzadığı için beni üzüntü kapladı.
ayrıca bu son zamanlarda o kişi dışında başka insanlarda oldu hayatım. yani birkaç kişi daha ve inan onlarda şuanda aradığım gibi hazırlar. ama gel görki kim terketmişse insan onu istiyo. ya bu ne saçmalık böyle. bi doktora falan mı görünsem :KK64:

ya kesinlikle diyorum ya daha o akşam görüşme sonrası şöyle yapma böyle yapma gayet umursamaz bir şekilde talimatlar veriyordum. hatta bu bir aydan fazla geçen sürede de hep zaten döner diye rahattım. sadece süre uzadığı için beni üzüntü kapladı.
ayrıca bu son zamanlarda o kişi dışında başka insanlarda oldu hayatım. yani birkaç kişi daha ve inan onlarda şuanda aradığım gibi hazırlar. ama gel görki kim terketmişse insan onu istiyo. ya bu ne saçmalık böyle. bi doktora falan mı görünsem :KK64:

İnsan psikolojisi işte.
Terkedildiğiniz için hırs yapmış olabilirsiniz.
Ben yazdıklarınıza bakınca o kişiyi sevdiğinizi bile hissedemedim doğrusu.

Üzüldüm duruma ama adam elimin altında dur boşta kaldıkça yazarım tarzında bişeyler söylemiş. Bence engelleyip çıkarın hayatınızdan. Geri dönse bile aynı şeyi yine yapar.

Herkes yapıyor.... Kendimize değer verme sorunu... Siz çok aşama kaydetmişsiniz. Rahatsız olduğum şeyleri dile getirdim demişsiniz... Bu bukelemun olmadığınızı gösterir. Erkeğe göre tavır huy değiştirmeyen çizgileri olan bir insansınız. Aradığınızı bulursunuz yada bulamazsınız. Önemli olan zarar görmemeniz. O kalbim dağılmaması o dengenin şaşmaması.... Niye yazma demiş... Kendince aradığı kadını kızı yada istediği gibi şekil vereceği hamur tadında Bi oyuncak mı buldu..... Yada ders mi vermek istiyor. Olasılık çok.... Zamanla duygularınızı iyileştirip bu işten vazgeçip hayatınıza bakmanız sizin için kar.... İrade göstermeyip dönerseniz evet siz dönerseniz.... Temelde bırakan sizsiniz çünkü bunu atlamayın. Siz demişsiniz şu huylarını sevmiyorum değiş oda Bi daha arama demiş. Gururlu akıllı bir kadın gibi yolunuza gitmişsiniz. Ben vazgeçin derim. Olmaz derim. Denenmiş denenmesin vakit kaybı derim... Geçer gider derim

Back
X