geri döner mi

kahvemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
32
0
36
İstanbul
kızlar ben yaklaşık 1 ay önce ayrıldım.herşey çok iyidi ilk görüşte aşık olduk.bensiz nefes alamıyordu.ikimizde alamıyorduk.ama o daha önce evlenip ayrılmıstı ve aldatıldıgı için ayrılmıştı eşinden.boşandıktan 6 ay sonra tanıstık biz.bu yuzden suan tekrar evlilik dusunmuyordu cunku yasadıkları çok agırdı pskljisi etkiliyrdu herşeyi.düzelsin diye elimden geleni yaptım.herzaman iyi davrandım hiç tartışmadık hiçbir sorunumuz yoktu.kalktım gittim ayrı şehirde oldugumuz için yanına ytasındım herşey iyiydi guzeldi.snra ne olduysa 10 gun içerisinde oldu ayrıldı.aşk bitti dedi.bende evime geri dondum.şimdi herkese ondan daha iyisini bulamam biliyorum.beni kimse onun kadar sevemez.hayataıma o girene kadar kmse bana fedakalrlıkta yapmadı biliyorum nefes alamıyorum üzülüyorum onun iyi olmasını istiyorum diyormuş ama aşk bitti diyormuş.banada beni unut bekleme hayat kur dedi.şuan için duygularımdan eminim ama ileride olursak oluruz kimse onune gecemez ama o ihtimalle yasanmaz dedi.sizce geri doner mi.

geri döner mi dönmez mi bilemem ama geri döner mi diye bi beklentin olmasın bence. çünkü bu beklenti unutmanı zorlaştırır.kendisi söylemiş zaten unut hayat kur demiş.sana olan aşkım bitti diyen birini beklemeye değmez gibi geliyor.

kızlar ben yaklaşık 1 ay önce ayrıldım.herşey çok iyidi ilk görüşte aşık olduk.bensiz nefes alamıyordu.ikimizde alamıyorduk.ama o daha önce evlenip ayrılmıstı ve aldatıldıgı için ayrılmıştı eşinden.boşandıktan 6 ay sonra tanıstık biz.bu yuzden suan tekrar evlilik dusunmuyordu cunku yasadıkları çok agırdı pskljisi etkiliyrdu herşeyi.düzelsin diye elimden geleni yaptım.herzaman iyi davrandım hiç tartışmadık hiçbir sorunumuz yoktu.kalktım gittim ayrı şehirde oldugumuz için yanına ytasındım herşey iyiydi guzeldi.snra ne olduysa 10 gun içerisinde oldu ayrıldı.aşk bitti dedi.bende evime geri dondum.şimdi herkese ondan daha iyisini bulamam biliyorum.beni kimse onun kadar sevemez.hayataıma o girene kadar kmse bana fedakalrlıkta yapmadı biliyorum nefes alamıyorum üzülüyorum onun iyi olmasını istiyorum diyormuş ama aşk bitti diyormuş.banada beni unut bekleme hayat kur dedi.şuan için duygularımdan eminim ama ileride olursak oluruz kimse onune gecemez ama o ihtimalle yasanmaz dedi.sizce geri doner mi.

Canım bence mutlaka geri dönecek ama zamana ihtiyacı var sonuçta kısa bir süre önce aldatılmış kadınlara güveni kalmamış olabilir evlenip tekrardan aldatılmaktan korkuyordur insanlara güvenini kaybetmek insanda psikolojik rahatsızlıklar sebep oluyor , büyük ihtimalle depresyona girmiştir kafası karışıktır , eğer ben bu kişiyle çok mutlu olurum diyorsan bir süre arama sorma kafasını toplayınca (tabi psikoloğa gitmesi lazım) seni seviyorsa arar
seni yapman gereken hayatına onla tanıştığın zamanki yerden devam etmek
sen onsuz nefes alamıyorum demişsin merak etme çok yeni olduğu için böyle hissediyorsun ama geçecek o yokken nasıl yaşadıysan yine yaşarsın hiç kimse insanın kendisinden daha önemli değil hiç kimsede vazgeçilmez değil
Allah yardımcın olsun

Aşk bitti diyen adamın geri dönmesi hiçbir şeyi değiştirmez. Oturup bunu mu bekleyeceksin..
Ayrıca psikolojik sorunlarım var falan bahane.
Yardımcı olmuşsun işte, daha ne yapacaktın.
Bence senin göremediğin bir şeyler olmalı.
Hala seni istemeyen birini beklediğine göre...

bilmiyorum daha once pskytrste gittik zaten...kızmakta haklısınız ama kolay değil.bebeğimizi olucktı bizim.srf o acı cekmesin ben uzuleyim die sylemedim bile ona..cnku planlarda bebek evlilik yoktu suan için...alh kimseye vermesin.

Back
X