geri döner mi

hiç tartışmamız bile olmamıştı....bekliyorum toparlanmaya çalışıyorum...donerse asla bidaha oraya gitmem hayataımın hatası oldu uzaktan devam ederim umutta bağlamam. ama şimdi yok oldum aramıyorum sormuyorum hala orda kalan esyalarım var hala yollamadı.amacı ne bilmiorum....tek dileğim dönmesi....kaçsam gelirmi die dusunuorum hep.cnku biliorum onu kimse sevmedi oda syluyor.annesi bile bi kere basını okşamamış...bunları goz ardı edemez herale....korktu gibide geliyor bana...

kızlar ben yaklaşık 1 ay önce ayrıldım.herşey çok iyidi ilk görüşte aşık olduk.bensiz nefes alamıyordu.ikimizde alamıyorduk.ama o daha önce evlenip ayrılmıstı ve aldatıldıgı için ayrılmıştı eşinden.boşandıktan 6 ay sonra tanıstık biz.bu yuzden suan tekrar evlilik dusunmuyordu cunku yasadıkları çok agırdı pskljisi etkiliyrdu herşeyi.düzelsin diye elimden geleni yaptım.herzaman iyi davrandım hiç tartışmadık hiçbir sorunumuz yoktu.kalktım gittim ayrı şehirde oldugumuz için yanına ytasındım herşey iyiydi guzeldi.snra ne olduysa 10 gun içerisinde oldu ayrıldı.aşk bitti dedi.bende evime geri dondum.şimdi herkese ondan daha iyisini bulamam biliyorum.beni kimse onun kadar sevemez.hayataıma o girene kadar kmse bana fedakalrlıkta yapmadı biliyorum nefes alamıyorum üzülüyorum onun iyi olmasını istiyorum diyormuş ama aşk bitti diyormuş.banada beni unut bekleme hayat kur dedi.şuan için duygularımdan eminim ama ileride olursak oluruz kimse onune gecemez ama o ihtimalle yasanmaz dedi.sizce geri doner mi.

ayrıca unuttugu birşeyi eklemek istyrum mesja.bebegimiz olucaktı ama cckları sevmediği için hiç sylemeden aldırdım....tabi anladı gibi şphelendi.ayrldktan snra öğrendi.ben bukadar hakediomuydum acıyı tek basına cektin soylemedin dedi...ben ona okdr gevniodumki yarıyolda brakmaz die hep sustum.belli etmedim.

Evlilik düşünmeyen bi adam madem neden çocuk gibi vebalin altına girdiniz ki? Bence sorunlu eski sevgiliniz geri döner mi düşünmek yerine vicdan azabından nasıl kurtulurum diye düşünün.

peki sizce nasıl davranmalıyım geri dönmesi için

bence hiç bekleme dönmesi için
sorunlu biri belli
hernekadar aldatuldım boşandım desede belki başka şeylerden ayrılmışlardır belki hata seninkindedir bilemezsinn
ayrıca geri dönse bile sanırım evlenmeyi düşünmüyo geleceğin yok yanii
bu adama nasıl güveneceksinn
sana olan ilgisi seni çok etkilemişş
ayrıca aşk bitti diye seni yarıyolda bırakıyorsa bence zaten hiç güvenme geri dönse bile yine olmadık zamanda aşk bitti diyebilirr
ailenin olanlardan haberi varmı canımm

bence hiç bekleme dönmesi için
sorunlu biri belli
hernekadar aldatuldım boşandım desede belki başka şeylerden ayrılmışlardır belki hata seninkindedir bilemezsinn
ayrıca geri dönse bile sanırım evlenmeyi düşünmüyo geleceğin yok yanii
bu adama nasıl güveneceksinn
sana olan ilgisi seni çok etkilemişş
ayrıca aşk bitti diye seni yarıyolda bırakıyorsa bence zaten hiç güvenme geri dönse bile yine olmadık zamanda aşk bitti diyebilirr

ailenin olanlardan haberi varmı canımm

bebek konusundaa olanlardan haberi yok tabii anlatamam..ben bunu atlatamıyorum zaten hergece bebek gruyorum ruyamda...o nasıl durabiliyrki.o hiçmi vicdan azabı cekmiyor..nasıl rahat uyuyor.vicdanı hiçmi rahatsız etmiyor...

Evlilik düşünmeyen bi adam madem neden çocuk gibi vebalin altına girdiniz ki? Bence sorunlu eski sevgiliniz geri döner mi düşünmek yerine vicdan azabından nasıl kurtulurum diye düşünün.

canımecbur girdim tek basıma bu vebale cunku sonuc değişmeyecekti...evliliği ileride dusunebilirim diyrdu...bebegi ben onu cok sevdgm için ikimiz yerine ben üzüşeyim diye tek baıma aldırdım.kolay değil haşa ruyalarıma girio...zaten anlamadıgım sey o naıl rahat ediyr onun nasıl vicdanı rahat

bebek konusundaa olanlardan haberi yok tabii anlatamam..ben bunu atlatamıyorum zaten hergece bebek gruyorum ruyamda...o nasıl durabiliyrki.o hiçmi vicdan azabı cekmiyor..nasıl rahat uyuyor.vicdanı hiçmi rahatsız etmiyor...

işte canımm adamın gerçek yüzü burda çıkıyoo
sonuçta sen kendi kendine yapmadın bebeği
bak umru bile değill
içinde biraz merhamet insanlık olan insan üzülürr seni ortada bırakmazdıı
sen kendini toparlayamadan birde terkedilmişsinn
bebek konusunda vicdan azabında var
onun umru değill

canımecbur girdim tek basıma bu vebale cunku sonuc değişmeyecekti...evliliği ileride dusunebilirim diyrdu...bebegi ben onu cok sevdgm için ikimiz yerine ben üzüşeyim diye tek baıma aldırdım.kolay değil haşa ruyalarıma girio...zaten anlamadıgım sey o naıl rahat ediyr onun nasıl vicdanı rahat

Bol bol dua et tövbe et nasıl atlatılır nasıl o günah çekilir bilmiyorum ama o bebek onun kanından canından o bebeğe bu kadar kayıtsız bi erkek inan ne sevgili olur ne koca boşver. Önüne bak hayat devam ediyor de unut bence.

evlenmiş olsanızda aşk bitti diye boşanırdı bu adam.aşk belki zamanla biter (gerçek aşksa ben biteceğine inanmayanlardanım) ama sevgi kalıcıdır.sevgiyle aşk arasında çok fark var.demekki seni sevmiyormuş.hiç bişeye eminim deme.eminim seviyordu deme.sorunlu birine benziyor.başından iyi yada kötü bi evlilikte geçmiş.tek taraflı anlatılanlarada inanma.belki boşanma sebebinde kendisininde hatası vardı.belki aldatılmadı sana yalan söyledi.belkide aldattı.hiç bişey bilemezsin.geçmişini %100 doğru anlattığına emin olma.çünkü geçmişini temize çıkarmak için yalanlar söyleyebilir.

sana geri döner mi..bence dönmez.dönmesi için peşinden koşarsan döneceği varsada dönmez.egosunu şişirme.ben erkek olsam benim peşimde koşan bi kız olsa çok havaya giderdim.hangimiz girmeyizki demi ama:) kaçan kovalanır,kovalayanda gurursuz pozisyonuna düşüyor maalesef

ahh canım benım yaa cok uzuldum senın adına.bu erkekler neden bu kadar duygusuz acımasız oluyorlar anlamıyorum.hepsı ılk basta askından oluyor geberıyor ama ,gordugun gıbı kımse olmuyor onlar hayatarını yasamaya devam edıyorlar,yıne acısını bız yasıyoruz.
keske bıraz daha tedbırlı davransaydın o'na karsı,sonucta bosanalı 6 ay olmus,cok yenı neredeyse.pıskolojısı bozuktur ve duygularıyla hareket edebılecek bır donemde olabılecegını asla sanmıyorum.kolay degıl bır evlılık bıtıyor ve ardından pat dıye asık olması mumkun degıl.uzulerek soyluyorumkı aranızdakı ask degıl sadece etkılesım hoslantıymıs .senın ıcın farklı olabılır ama ,o'nun ıcın hoslantıdan ote gıtmemıs bu durum .belkıde daha kotusu senı uzmemek ıcın soyleyemıyorum.
benım ıcın cok fedakarlıklar yaptı demıssın de,konudan okudugum kadarıyla fedakarlıgı yapan sensın,o'nun ıcın evını degıstırmen bıle buyuk bır hata .bırak o degıstrsın sen neden degıstırıyorsun kı .bız kızlar asık olduk mu kor oluyoruz resmen .
ne yazık kı tatlım bu sahıs sana donmeyecek adam acık acık ask bıttı demıs (olmayan ask tabı) .belkı donebılır ama emın ol sevdıgı ıcın degıl farklı amac nıyetlerle .
uzulme tatlım yıne seversın .ben de yenı ayrıldım zor oldu ama ayrıldım .gercekten hepsı aynı cnm .hıc bırıne degmıyor .

dönmez
dönse de yine bitirir
bekleme
çok fedakarlık yapmışsın
değmeyecek birine
hala da ben bunları böylesi bi adam için nasıl yaptım demek yerine
dönme umudunu düşünüyorsun
o dön dese de dönme
paçavra gibi kullanmış atmış
aşkına tükürüüm

haklısınız...beni bu halde brakıp aşk bitti diye kosesine cekildi işte....ne ben ne alınan bebek umrunda olsaydı bu halde olmazdık zaten

aynı evde bir süre yaşayınca sıkılmış ya da olmayacağını anlamış olabilir. zorla devam ettirmesi daha kötü olurdu, dönecek olsa bu şekilde bitirmezdi diye düşünüyorum. sen de valizini falan alıp aklından çıkarmalısın bence.

öyle cnselliğe baglı bi ilişki değildi beni ailesiyel falanda tanstrmıstı.benm için yaptklarını anlatsam bu cocuk bu mu oldu dersiniz.bi anda değişti.....ama işte insan istio bitse bile pişmanım demesini beklio....yasadklarım kolay degil.çok zor.

tatlım erkek mılletı o kadar acımasız varlıklar kı,amacına ulasana kadar her yolu denerler .aılesıyle de tanıstırırlar ıs arkadaslarıylada tanıstırırlar neler yapmazlar kı .allah askına sevgılısını aılesıyle tanıstırmayan mı var.nısan bıle yapıyorlar amaclarına ulasmak adına .aılelerıde bılıyor aslında ogullarının ne mal olduklarını onlarda dahıl oluyor cocuklarına .hep bılıkte dalga gecıyorlar .bak belkı acımasız gelebılır bu yazdıklarım sana ama ınan boyle .benım sevgılımde aılesıyle benı tanıstırdı ıclerıne gırdım cıktım sulalesıyle tansıtm desem yerıdır ama ,hepsı goz boyamak baska bırsey degıl .eskı sevgılımın annesıne ,oglun benı aldatıyor dedıgım de ,kadının bana soyledıgı tek sey; sanane benım oglum aldatır sen benım oglumun karısımısın aldatır tabı sanane .yok ben cekemem dersen gıdersın cekerım dersen de kısar sesını oturursun dedı .yaaa ıste boyle tatlım .o yuzden sakın sonradan degıstı falan fıstan boyle seyler dusunme .aslında hepsı en bastan aynı sadece maskelı dolasıyorlar hepsı bu.

canım butun alabildgm kadar esyamı aldım geldim....ama bazı şeyler kaldı tabii.ortak arkadasımız gitmişti yanına ama belki istemem diye gondermemiş.isterse kargoyla yollarım demiş.bende tamam yollasın dedim.ama hala yollamadı arayıp adres istemedi..şaşkınım hala.kendi kendime zamanamı braktı tek bahane esyalar o yuzden mi acaba yollamak istemiyor diyorum.

tatlım erkek mılletı o kadar acımasız varlıklar kı,amacına ulasana kadar her yolu denerler .aılesıyle de tanıstırırlar ıs arkadaslarıylada tanıstırırlar neler yapmazlar kı .allah askına sevgılısını aılesıyle tanıstırmayan mı var.nısan bıle yapıyorlar amaclarına ulasmak adına .aılelerıde bılıyor aslında ogullarının ne mal olduklarını onlarda dahıl oluyor cocuklarına .hep bılıkte dalga gecıyorlar .bak belkı acımasız gelebılır bu yazdıklarım sana ama ınan boyle .benım sevgılımde aılesıyle benı tanıstırdı ıclerıne gırdım cıktım sulalesıyle tansıtm desem yerıdır ama ,hepsı goz boyamak baska bırsey degıl .eskı sevgılımın annesıne ,oglun benı aldatıyor dedıgım de ,kadının bana soyledıgı tek sey; sanane benım oglum aldatır sen benım oglumun karısımısın aldatır tabı sanane .yok ben cekemem dersen gıdersın cekerım dersen de kısar sesını oturursun dedı .yaaa ıste boyle tatlım .o yuzden sakın sonradan degıstı falan fıstan boyle seyler dusunme .aslında hepsı en bastan aynı sadece maskelı dolasıyorlar hepsı bu.

bence seni Allah kurtarmış pesssssssssss:47:

herkes böyle gel gitler yaşayabilir. nasıl bir psikoloji içinde bilmiyorum.
bence hiç bir şey yapma.
aramayıp sormamakla hayatından çıkmakla en doğrusunu yapmışsın.
bu tavrından taviz verme geri adım atma.
git demiş gitmişsin.
pişman mı.. hala seviyor mu.. bundan sonrasını ona bırak.
ne demişler,
dönerse senindir.

yok sen bişeyler yapıp dönmesini sağlarsan,
gerçekten istediği için mi boşlukta kaldığı yalnızlık zor geldiği için mi döndüğünü asla bilemezsin.
ders almadığı için de aynı şeyleri tekrar yaşayabilirsin.

:19::19:Erkek milleti bu kadar acımasız işte... Bu yüzden kimseye güvenemiyorum... Evleneceğimi de sanmıyorum zaten.

bence seni Allah kurtarmış pesssssssssss:47:

bi atlatabilsem su gunleri...insana koyuyo ama.hem bu kadar sev hem bu kadar acıyı yasa tek basına değdigini sanarak hemde sevmiyorum aşk bitti desin....dönmemek için yeminler ettim ama insan istyrum bi ah dediini duymayı pişman olmasını..eminim herkes ister

Back
X