tatlım erkek mılletı o kadar acımasız varlıklar kı,amacına ulasana kadar her yolu denerler .aılesıyle de tanıstırırlar ıs arkadaslarıylada tanıstırırlar neler yapmazlar kı .allah askına sevgılısını aılesıyle tanıstırmayan mı var.nısan bıle yapıyorlar amaclarına ulasmak adına .aılelerıde bılıyor aslında ogullarının ne mal olduklarını onlarda dahıl oluyor cocuklarına .hep bılıkte dalga gecıyorlar .bak belkı acımasız gelebılır bu yazdıklarım sana ama ınan boyle .benım sevgılımde aılesıyle benı tanıstırdı ıclerıne gırdım cıktım sulalesıyle tansıtm desem yerıdır ama ,hepsı goz boyamak baska bırsey degıl .eskı sevgılımın annesıne ,oglun benı aldatıyor dedıgım de ,kadının bana soyledıgı tek sey; sanane benım oglum aldatır sen benım oglumun karısımısın aldatır tabı sanane .yok ben cekemem dersen gıdersın cekerım dersen de kısar sesını oturursun dedı .yaaa ıste boyle tatlım .o yuzden sakın sonradan degıstı falan fıstan boyle seyler dusunme .aslında hepsı en bastan aynı sadece maskelı dolasıyorlar hepsı bu.