kızlar ben yaklaşık 1 ay önce ayrıldım.herşey çok iyidi ilk görüşte aşık olduk.bensiz nefes alamıyordu.ikimizde alamıyorduk.ama o daha önce evlenip ayrılmıstı ve aldatıldıgı için ayrılmıştı eşinden.boşandıktan 6 ay sonra tanıstık biz.bu yuzden suan tekrar evlilik dusunmuyordu cunku yasadıkları çok agırdı pskljisi etkiliyrdu herşeyi.düzelsin diye elimden geleni yaptım.herzaman iyi davrandım hiç tartışmadık hiçbir sorunumuz yoktu.kalktım gittim ayrı şehirde oldugumuz için yanına ytasındım herşey iyiydi guzeldi.snra ne olduysa 10 gun içerisinde oldu ayrıldı.aşk bitti dedi.bende evime geri dondum.şimdi herkese ondan daha iyisini bulamam biliyorum.beni kimse onun kadar sevemez.hayataıma o girene kadar kmse bana fedakalrlıkta yapmadı biliyorum nefes alamıyorum üzülüyorum onun iyi olmasını istiyorum diyormuş ama aşk bitti diyormuş.banada beni unut bekleme hayat kur dedi.şuan için duygularımdan eminim ama ileride olursak oluruz kimse onune gecemez ama o ihtimalle yasanmaz dedi.sizce geri doner mi.
ayrıca unuttugu birşeyi eklemek istyrum mesja.bebegimiz olucaktı ama cckları sevmediği için hiç sylemeden aldırdım....tabi anladı gibi şphelendi.ayrldktan snra öğrendi.ben bukadar hakediomuydum acıyı tek basına cektin soylemedin dedi...ben ona okdr gevniodumki yarıyolda brakmaz die hep sustum.belli etmedim.
ayrıca unuttugu birşeyi eklemek istyrum mesja.bebegimiz olucaktı ama cckları sevmediği için hiç sylemeden aldırdım....tabi anladı gibi şphelendi.ayrldktan snra öğrendi.ben bukadar hakediomuydum acıyı tek basına cektin soylemedin dedi...ben ona okdr gevniodumki yarıyolda brakmaz die hep sustum.belli etmedim.
Son düzenleme: