• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geri dönmek

bencede boşanmalısın denemişsin olmamış, bazen olmayınca olmaz canım, Allah çocuğunla sana uzun ömürler versin, ayırmasın

Adam nafaka vs vermemek için boşanmak istememiş olmasın bir de kusura bakma ama bir laf vardır.
Bir insan metresini sevmez, başkasına da gitmesine izin vermez diye.
Belki sen tamam ayrılalım diyince yediremeyip,tekrar barışmak istemiştir.
Böyle yapıyorsa hayatını çürütmeye değmez.
Ayrıl bence imkanın varsa :/

canım ben de eşimle sen gibi 4 ay kadar ayrı yaşadık.o anasının evine bıraktı gitti.orda kaldı 4 ay.neyse geldi barıştık tabi senin gibi bende değişmiştir falan dedim çocuk var dedik birleştik ama odun gene odun.sorumsuzluk diz boyu ve 2 ay önce şiddet gördüm ve boşadı beni.anla artık yani hiçbişi değişmiyo.aksine kötüye gidiyo.hakkında hayırlısı..

Bazı erkekler kurulmuş düzeni bozmak istemiyor.

Sizin esiniz sanki ona düzenli bir ev hayatı kurmanızdan dolayı birleşmek istemiş gibi geldi bana. Sicak bir yuva, ütülü çamaşırlar, tence yemekleri, temiz bir ev. Cocuğu da yanında.

Umarım yanılırım.

banada oyle gıbı gelıyor arkadasım en bana cunku ne ıstıyorsun yemegını yap ısını yap evın var sıcak otur okadar dedıı bende bundan onu anladım

bende düğünden 1 hafta snr ayrıldım 3 ay ayrı yaşadık.(annesı babası yüzünden ayrılmıştık)snr tekrar barıştık hala birlikteyizzzz ama lanet olsun ki keşke barışmasaydım başıma gelmeyen kalmadı kayınwalidem ewimi soydu,ondan öncesinde eşimle o kadar çok ayırmaya çalıştılarki bizi lanet olsun yani barıştığımaaa..bu yaptıklarına rağmen eşim ailesinden asla wazgeçmedi aslaaaa..

bir erkek gerçekten yaptıklarından dolayı pişman olmamışsa hatalarından ders çıkarmamışsa o erkeğe dönülmemeli.senin kocanda belli ki pişman olmamış.madem ayrıydın keşke hiç dönmeseydin canım:50:
yinede hakkınızda hayırlısı olsun belki herşey normale döner

cocugun olması bı rdk durma derım arkadasım ama cocuk var arada benımde esım ewde sessız konusmaz sorulana sadece kafa sallar ama ıkı cocuk var artıkk baba ewıne donuncee eskısı gıbı olmuyor hıcbısey he sıddette varsa ozamn tabıkı durma ama mucadelenı sakın bırakma ewının ıcını en ıyı sen bılırsın

Back
X