Geri donuyorlarmi

Hayır. Öylesi geri de dönmesin bi zahmet

Ailesi yüzünden terk etmek ne ya? hayatta cidden o kadar vasıfsız mı bazı erkekler
Evet, bizi hem tanistiran hem ayiran kisi var onu yoneltten. Cok sacma demi. Sevdigini oylece ortada birak. Ve daha sacmasi, bizi ayiran o kisi 2 haftadir iletisim kuruyor annecigimle beni soruyor ozellikle utanmadan ve buyuk abimin evine gitti bebek gormeye olanlardan sonra. Garip degilmi? Acelen ne? Zaten orda yine beni sormus

Sürekli başkalarını suçlamanıza gerek yok. Suç eski sevgilinizde. Geri dönse de kabul etmeyin bence çünkü yine gitmeyeceği ne malum

Kesinlikle suc onda o orta yol bulmasi lazimdi ama kacti. Kacmayi cozum sanmistir. Kabul etmicem ama pismanligini gormek istiyorum. Zaten numarami kaydetmis ama yazmiyo. Korkuyor ailesinden kesin onlardan izin almasi lazim

böyle bir adamın pişmanlığını görseni ne görmeseniz ne ?
pişman olursa affedip devam etmek için gelsin istiyorsunuz demektir bu.
gerçekten böyle bir karakterle bu saatten sonra tek kelime etmenin manası var mı ?

Tabiki hayir. Duygularim karisik. Bizim ailemiz cok kucuk, kendilerini boylece guclu goruyorlar. Les insanlar

Saçma değil çok olağan. Sizi annesi tanıştırmış, sizi annesi gelin seçmiş, sen annesi ile evlenmiş olacaktın eğer evlenseydin. Evliliğinde hep onun hükmü geçecekti, ex kaynanan gibiler boşuna eli ile seçmiyor, alırım gençten yönetirim diye seçiyorlar, oğullarını da kendine itaat edecek şekilde yetiştirmişler, ne sandın ya?

Başkasının aklıyla hareket eden adam bugün dönse yarin tekrar gider.

Böyle bir adamın dönmesinin size faydası olmaz.

Bir pismanlik gormek istiyorsaniz kendi hayatiniza bakip dimdik durarak mutluluğunuz ile pisman edin onu.

Her daim çantada keklik olursanız kimseyi pişman edemezsiniz.

Sevse zaten ailesi yüzünden bile terketmez oldurana kadar mücadele ederdi.

Annesi secmis olabilir ama biz onlardan sakladik ciktigimizi. Ama haklisinizda. Nekadar oyle yetistirseler bile erkek adam sevdigini birakmazdi. Cok tiksiniyorum, orta yol bulmasi lazimdi

Aynen, iliskide bunu cok derdim ona oda hayir ben cocuk degilim kendi fikirlerimi kendim dusunup yapabilirim demisti. Kendisi aslinda cok zeki. Ama aile konularinda saf. Bizim ailemiz yok bundan dolayi da biz istedigimizi yapariz sekildeler

Annesi secmis olabilir ama biz onlardan sakladik ciktigimizi. Ama haklisinizda. Nekadar oyle yetistirseler bile erkek adam sevdigini birakmazdi. Cok tiksiniyorum, orta yol bulmasi lazimdi
Siz sakladığınızı sanmışsınız Annesi baya gözü açıkmış, aralarını ben yapmış olayım, ben seçmiş olayım ki sözüm geçsin hükmüm sürsün demiş işte.

Aynen, iliskide bunu cok derdim ona oda hayir ben cocuk degilim kendi fikirlerimi kendim dusunup yapabilirim demisti. Kendisi aslinda cok zeki. Ama aile konularinda saf. Bizim ailemiz yok bundan dolayi da biz istedigimizi yapariz sekildeler
Yengeç erkegi, doner mi donmez mi diye bir suru konu açmışsınız. Vazgeçin bu işten. Giden gitsin. Annesinin agzina bakan adamdan hayir gelmez.

Siz sakladığınızı sanmışsınız Annesi baya gözü açıkmış, aralarını ben yapmış olayım, ben seçmiş olayım ki sözüm geçsin hükmüm sürsün
Siz sakladığınızı sanmışsınız Annesi baya gözü açıkmış, aralarını ben yapmış olayım, ben seçmiş olayım ki sözüm geçsin hükmüm sürsün demiş işte.
Onu anne degilde teyze yapti :)) ayiranda o. Cok igrencler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…