• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri dönüyorum...

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.853
3.176
133
Herkese iyi geceler.
Eveeeeet zaman uçtu ve o aylarca beklediğim bir aylık tatilin sonuna geldik :(
Üç gün sonra Kıbrıs’a geri dönüyorum. Bugün babamlar bana oda arkadaşımı sordular. Ben de durumu anlattım. Halalarımdan birisi bana “Anladığım kadarıyla kızın dersleri ağır ama bu durum seni de engelliyor. Senin bölümün çok ağır değil. O içeri gitsin bu dönem salonda sen kal ama izin ister gibi olma direkt ben kalacağım bu dönem diye tepkini koy, izin vermezse de -ki vermeyecek biliyoruz- yurt müdürüyle konuş.” dedi. Bana çok mantıklı geldi ama bu ona da haksızlık olmaz mı ? Yani kıza emrivaki yapıp yerinden yurdundan etmiş olur muyum sizce ?

Şimdi durumu pek anlamadım ayrıntılı yazmamışsınız. Ama dersleri ağırsa lütfen anlayış gösterin
Eski konularımın özetini geçiyorum şimdi.
Şimdi oda arkadaşımla biz özel yurtta kalıyoruz. 1+1 ev gibi bir oda. Neyse biz beraber yatmayı beceremedik o eşyalarını alıp salona taşıdı. E taşıdı taşımasına da salonu resmen kilitledi. Hiçbir şey yapamıyorum yemek yapmam bile sorun oluyor çalıştığı için. Televizyon vs ancak kendisi yokken izleyebiliyorum. Ben yatak odasında kalıyorum. Şimdi düşündüm ki onun içerideki odayı kullanması daha doğru. Çünkü benim bölümüm ağır değil benim daha çok zamanım var. Hem kolay kolay rahatsız olmam da onun kadar karışmam girmesine çıkmasına.
Not: uzun uzun yazamayacağım eski konularımı okursanız biraz fikir sahibi olabilirsiniz. Artık buradan sonrası anlayış göstermek değil bayağı aptallık olur

O zaman odaları değişin odaya girip hiç çıkmayan bir tipse sizin salonda olmanız daha mantıklı ama tavsiyem dünyanın en kötü insanı da olsa aynı çatı altında olduğunuz insana küs kalmayın

Söylediğin son derece mantıklı. Aksi halde tv izlemek istediğimde, ders mi çalışıyorsun? Diye bakmadan açar izlerim de bence kabul etmezse ve öyle yap.

Salon ortak kullanim alaniysa , ki oyledir murfak tv vs. Oradaysa.. O zaman orayi kişiselleştirmekte size saygisizlik oluyor. Bahsettiginiz gibi dersleri agirsa yer degistirmek mantikli

Salon ortak kullanim alaniysa , ki oyledir murfak tv vs. Oradaysa.. O zaman orayi kişiselleştirmekte size saygisizlik oluyor. Bahsettiginiz gibi dersleri agirsa yer degistirmek mantikli
Evet o şekilde salonumuz. ben de öyle düşünüyorum. Ben oraya geçtiğimde de ona öyle karışmayacağım fakat kendisi de haklı olarak düzenini bozmak istemeyecek. Nasıl konuşsam ki

Televizyonu kendi odanıza alın.
Ortak alanı kendisininmiş gibi kullanması bencillik.
O zaman siz de bencil olabilirsiniz
Yemek için de gerekli olduğunda herşeyi yapın. Onun odasına girmişsiniz gibi çekinmenize gerek yok.

Evet o şekilde salonumuz. ben de öyle düşünüyorum. Ben oraya geçtiğimde de ona öyle karışmayacağım fakat kendisi de haklı olarak düzenini bozmak istemeyecek. Nasıl konuşsam ki
Burada bize bahsettiginiz gibi lafa girin. Kebdimizce cozum bulduk buraya yerlestin ama burasi ortak kullanim alani. Seni rahatsiz etmemek icin tv izleyemiyorum mutfaga giremiyorum. Seninle bu konuyu konusmak istedim bana odalari degistirmek mantikli geldi ama olmaz diyorsan senden cozum onerisi bekliyorum diyin.. Eger kabul etmezse sizde bundan sonra caniniz istedigi zaman acin tv izleyin

Back
X