- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
- Konu Sahibi Less-is-More
3 ay vermeyip tabagi yanlislikla kirmisligim var. Sorumsuzluk abidesiyim bu konuda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemin kanayan yarası :) yoğun çalışıyor sa koyacak özel birşey yapmayı bekliyor dur. Bizim yan komşu da öyle ve sanırım tek tabak benim değil bazen başkalarının tabaklarini bana veriyorKarsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?
Hayir istemedim. Biraz daha bekleyeceğim. Su an icin tabagin acelesi yok ama gercekten misafirim falan gelirse isteyecegim artik.Istedinmi tabag
ayyy bunu okuyunca komsumun tabagı vardı bende ne zamandır veremedım acaba o da böyle mi dusunuyordur.Karsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?