Geri gelmeyen tabak

Bende kimsenin tabağını çanağını evimde bırakmam resmen rahatsız oluyorum 🤦🏻‍♀️aile apartmanındayım ya hala da ya kaynanam da kalıyor götürdüğüm tabak ve aylarca gelmiyor şu zamana kadar da 2-3 tabağım ya kırılmış komple çöp olmuş yada kenarı köşesi kırılmış gene de salaklığıma veriyorum işte

Bence cok onemsemediginiz bir tabakla tekrar bir sey verin.o sirada tabagi hatirlar verir. vermezse diger tabagi alsam,misafirim gelecek o set bolunuyor gibi birsey dersiniz

Karsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?
Annemin kanayan yarası :) yoğun çalışıyor sa koyacak özel birşey yapmayı bekliyor dur. Bizim yan komşu da öyle ve sanırım tek tabak benim değil bazen başkalarının tabaklarini bana veriyor🙈

Ay demeyin öle nolurrr.
Bende de üst komşunun aşure kasesi var hala veremedim.hep bişey koyayım ve götüreyim diyorum ama ya unutuyorum ya bişey çıkıo 2-3ay olmuştur:( yarın ilk işim kaseyi doldurup vermek🔥

En sinir olduğum şeylerden biri. Bizim komşu da böyle. Kendi birine bir şey versin getirmeyince lafını yapar anlatır bana ama ben ne zman bir şey versem isteyene kadsr yok. Şu an bir kot pantolon, bir battaniye, bir de porselen kase var, hangi birini isteyeyim şimdi ben? Birinden verdiğim şeyi geri isterkrn ben mahçup oluyorum bunlarda nasıl rahatlık anlamadım. Ben de ondan yarın bir şeyler istiycem kendininkileri geri almak için benimkileri getirir herhalde. Sen de kalabalık misafirim gelecek servis yapıcam takım eksik kalıyor diye iste

Ben plastik kaplarda veriyorum yada hemen bos ve kirli istiyorum cunku bizi evde denk getirmesi cok zor
Annemin kabusu olmustu
En son bos goturup arada kuru incir kuru uzum koy ekmegi tarzi seyler aldi calisan insana buyuk sorun oluyor

Evimde kimsenin eşyasını tutmam.
Rahatsız olurum.
Yaşlı komşumda bazen tabaklarım kalıyor,arada toplayıp geliyorum,bazen de hemen onun tabaklarına boşaltıyorum.
Onun getirmesini beklemem zaten yorulmasın diye.
Fakat genç bir komşuya bebeği olunca pasta götürmüştüm,aylar sonra ay unutmuşum getiririm bir ara dedi.
Sanırım kırmıştı,üzerinde durmadım ne yapabilir ki kırıldıysa utanmıştır o da...

Bu konuda ülkecek dertliyiz galiba :)
Ben başkasında kalan tabağımı umursamam ama bende kalanlar içime dert oluyor.
Şuan elimde 1 aydır bekleyen bir tabak var mesela.
Bir türlü güzel bir şey yapıp denk getirip gönderemedim.
İnşallah tabak sahibi de benim için böyle düşünmüyordur çalışan kadına inanın zor :(

Bence komşunuza kek börek tarzı başka bir şey daha götürün ama sevmediğiniz bir tabak olsun bu sefer getirmese bile bişey olmaz cinsinden. Bu durumda iki ihtimal var

1. Sizin daha önce verdiğiniz tabağı büyük ihtimalle unutmuştu, şimdi hayırlayıp 2 tabağı da size getirecek.

2. O tabak da geri gelmeyecek.😂 Bence ilk ihtimal denemeye değer 😂

Karsi daireme belki iki ay kadar once yeni bir kadin tasindi. Sanirim tek yasiyor. Cunku baska kimseyi gormedim. Sadece bir kez kapida karsilastik. Merhaba, hosgeldiniz falan kisa bir muhabbet oldu. Ben size ugrayacaktim ama gec saate kadar çalışıyorum dedi. Ben de buyrun her zaman beklerim dedim. Daha sonra bir aksam bir tabak tatli goturdum. Gayet guleryuzle tesekkur etti. Kapidan verdim, eve girdim. Bu olayin uzerinden ne kadar zaman gecti, bilmiyorum. Bir ayi gecmistir. Biraz once dolabi duzenlerken pasta tabagi setimin eksi oldugunu fark edince hatirladim. Bu kadar zamandir vermemis tabagimi. Bir tabak alt tarafi demeyin, severek kullandigim bir set ve eksik kaldi su anda. Ne yapayim sizce?
ayyy bunu okuyunca komsumun tabagı vardı bende ne zamandır veremedım acaba o da böyle mi dusunuyordur.

Yeni doğum yaptığım sırada karşı komşum her gün yemek getirirdi. Allah razı olsun.

Bir gün bende kek yaptım tabağına koyayım dedim, çıkarıyorum çıkarıyorum bitmiyor.

Tam 6 tatlı tabağı bendeymiş.
Eşim de diyor ki hepsine bikaç parça koy bari ayıp olmasın. :D

Neyse götürdüm kusura bakma onları boş getirdim dedim. Kadın şok 😱 takımım sendeymiş yaa dedi :D

Annem biri tabakla bir sey getirdiginde gelen seyi evde hemen baska bir tabaga koyar ve komsunun tabagini yikayip geri verir.

Back
X