- 20 Kasım 2018
- 12.814
- 46.632
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ee ne dediOldum.Bahsettim.
Çok arzu ettiğim ama çok korktuğum mesele.Siz gecen konunuzda iddia ettiginiz gibi sevismeye hazir degilsiniz. Olduğunuza kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz sadece.
Dinledi,biz erkekler çok kötüyüz,pislik insanlarız değil mi,senin endişelerin bu yüzden dedi.ee ne dedi
Yargilayacak bir durum yok ama siz kendinize durust degilsiniz.Çok arzu ettiğim ama çok korktuğum mesele.
Lütfen beni yargılamayın ama terapi aldığım bir durum.
Belki de bu enerjiyi aldığı için bu kadar ısrarcı oldu.
Ona güvenmeli miyim,çekip gitmeli miyim bilmiyorum.
Saçma.Dinledi,biz erkekler çok kötüyüz,pislik insanlarız değil mi,senin endişelerin bu yüzden dedi.
O döküldü,ben değil.Saçma.
Kaç yaşına gelmiş insanlarsınız, korkular, endişeler, kendisinin de anlattığı şeyler olmuş. Bilmiyorum çok yorucu geldi bana. Terapiye karar verdik demişsiniz mesela, ne için tam olarak?
Bir aydır tanıdığım biri için uğraşmazdım ben olsam. Bu ikiniz içinde geçerli.
Hersey karşılıklı olduktan sonra kullanılmak kelimesi yanlış olur.. Çift taraflı menfaatAdamın derdi cinsellik
Olmasın mı olsun
İnsan sevdiğini arzular ister
Sizde istiyorsunuz ama kullanılmaktan korkuyorsunuz
O halde el tanış ailemle işi ciddi bir boyuta taşıyalım diyor yok diyorsunuz
Ya ne istiyorsunuz liseli aşıklar gibi pastanede buluşup romantizim mi yaşamak
Bunun için yetişkinsiniz artık bu yaşta hiçbir erkek bunu yeterli bulmaz
Bunu sormustum ama arada kaynadi sanirim.Konu sahibi, adam sizin hala bakire oldugunuzu biliyor mu?
Evet biliyor,o gün öğrendiBunu sormustum ama arada kaynadi sanirim.
O gun ogrendikten sonra mesafe koydugunu hissediyorsaniz bu durumdan oturu muhtemelen bitirmek istiyor ama acik acik söyleyemiyordur.Evet biliyor,o gün öğrendi
Çok kötüydü derken ?Gerçekten çok kötüydü?İnandım
![]()
Doğru olan budur da Bizim toplum için geçerli değil biliyorsunHersey karşılıklı olduktan sonra kullanılmak kelimesi yanlış olur.. Çift taraflı menfaat
HayırÇok kötüydü derken ?Adam basurunun son durumunu göstermemiştir umarım.
![]()
Sorun da bu zaten,sorgulanması gereken o mu ben mi?Bu kadar sorguladığınız bir ilişkinin içinde olmayın derim.
Bence Ortadoguda kartlar yeniden dagitiliyor.Sorun da bu zaten,sorgulanması gereken o mu ben mi?
Ne fark ederSorun da bu zaten,sorgulanması gereken o mu ben mi?