- 7 Aralık 2018
- 7.190
- 18.477
- 248
- 28
bu yargılara nerden vardınız ki?Daha kendinizden bir habersiniz. İçsel olarak şuan sekse hazır değilsiniz mutlulugu hak etmekle alakası nedir bunun?? Hazır olsaydınız zaten burda bu mevzu konuşuluyor olmazdı, su gibi akardı olacak olan olurdu . Bu kadar yoklukta ve özsaygı eksikliği yaşıyor olmanız üzücü dünyada tonla erkek varken gidip sizi yatağa atıp işi bitirip fermuari çekmeye -kusura bakmayın ama oyle- hedefli olduğu onbeş km öteden bariz belli bir adam için yok gunaydini o attı yok iyi akşamları ben attım vs vs . Derdi sadece seks ve 1 defa olacak sonra sizi gonderecek anlaması neden bu kadar zor ?? Burda evlilik geçirmiş uzun ilişkilerden çıkmış hatta sizin şuan yaşamak üzere olduğunuz şey gibi kullanılmış tonlarca kadın var Yok öyle mi yok böyle mi yok derdiniz asagi çekmek mi. Akıl akıldan üstündür burdakileri dinleyin . Tek gecelik kadın olmayın bu kadar basit .
eve çağırma ısrarına bende gıcık oldum ama fermuarını çekip gidecek kadar abaza olsa niye uğraşıp dursun? sanırım adam doktor. sekse ulaşmasının zor olduğunu sanmıyorum. sevdiği ve beğendiği kadınla bir şeyler yaşamak istiyor olabilir. bunu da ikisinin düzgünce konuşması lazım.
biraz komplo teorisi olacak ama adamın kendi travmalarından bahsetme sebebi mutlu'yu açmak bence. yoksa bir erkeğin durup dururken travmalarından bahsedeceğini düşünmüyorum. cinsellikle ilgili aşamadığı bir şeyler olduğunu fark etmiş ve öğrenmek istemiş gibi geldi bana. ama bu kısım varsayım sadece, ben öyle hissettim.
mutlu bir şeyler yapmadan önce hep düşünüyor. sadece cinsellik konusu değil. buluşma noktaları, mesajlar, kullanılan sözcükler, dış görünüş.. ilişkiyi analiz etmekten yaşamaya vakti kalmıyor ki.