• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri mi çekileyim,nötr mü kalayım sizce?

İki kere buluştuk,bir haftalık ön süreç var.Bence de yetersiz.
O seni seviyorumlara geçmişti ama ,ben canımdan öteye gidemedim.
duygulara bu kadar uzakken duygusal ilişki arayışınızı da ben çözemedim.
belli ki çok tutkulu ve duygulu bir yapınız yok. ilişkinizden bile ön süreç olarak bahsediyorsunuz. "ne alakası var" diyecek olursanız, insanın seçtiği kelimeler kendini ele verir.
her şey belli bir düzen içinde ve aklınızdaki doğrularla uyumlu ilerlesin istiyorsunuz fakat duygusal ilişkiler o şekilde olmuyor.
her insan ilişki insanı olmak zorunda değil bence.
ya bu yapınızı kabul edip bir an evvel evlilik-düzen işlerine girip yolunuza bakacaksınız ya da duygulara teslim olup kendinizi rahat bırakacaksınız.
duygu istiyorum aşk istiyorum diyip tamamen zihinsel davranmak birbirine çok tezat. bu yapıyla karşınızda don juan olsa yine olmaz.

1 haftada seviyorum mu? :KK70:Sevgili konu sahibi bunu desene.. Bir insanda duygu bu kadar çabuk oluşmaz ki..
Hoşlantı olur cinsel çekim olur tutku olur ama duygu hemen olmaz. Hele 1 hafta da.. Olmaz hele ki 38 yaşında bir erkekten bahsediyoruz imkansız..
2 senelik ilişkim vardı. gördüğüm ilk gün aşık oldum. bu kuralları kim koyuyor? aşkın temelinde yatan şey cinsel çekim zaten. zamanla oluşan şey ise zihinsel düzeydeki sevgi. duygular bir anda oluşuverir. hissetmekle hislerini eyleme dökmek farklı şeyler. mesela öfkeyi hissederken dur biraz gözlemleyip öyle öfkeleneyim demezsiniz. bir anda içinizde belirir o duygu. ama öfkeyi dışarı vurma noktasında gözlemlemeye ihtiyaç duyabilirsiniz.
ve 38 yaşındaki erkekler de aşık oluyorlar. onlar ayrı bir canlı formu değil. terliksi hayvan falan değiller yani.

Teşekkür ederim,düşündükçe ben de kendime hak verdim.
Yanlış öğretilerim olabilir,kendimle alakalı sorunlarım olabilir.Hatalarım olabilir.Cinsellikle alakalı kaygılarım olabilir.
Bu konuda bu süreçte kendimi gözlemledim,belki de travmalarımla yüzleştim.
Bilinç dışımla başbaşayım,onları halletmeye çalışıyorum şu an.
Cinsellik olayı benim için duyguyla olmalı.
Basit bir hoşlantıdan öteye gidemeyen bir ilişkide cinsel ilişki yaşayamam.
Maalesef günğmüz erkeklerin çoğu bu şekilde olsa da eleye eleye ddiğerlerinden birine yaklaştığımı düşünüyorum z
Herkesin gönlünce olsun.
Sevgili mutlu, ben 32 yaşında evlendim. O zamana kadar da bir el ele tutuşmuşluğum bile olmamıştı. Cinselliği de sizin konumlandırdığınız bir yerlerde konumlandırıyordum. Evlendim, ilk ilişkimi yaşadım ve 'bu muymuş ya' dedim. Yani zevk almak vs noktasında değil de, yapılan işlem çok basit. Öyle kafada büyütüp, kendini kapatacak bir tarafı yok emin olun.

duygulara bu kadar uzakken duygusal ilişki arayışınızı da ben çözemedim.
belli ki çok tutkulu ve duygulu bir yapınız yok. ilişkinizden bile ön süreç olarak bahsediyorsunuz. "ne alakası var" diyecek olursanız, insanın seçtiği kelimeler kendini ele verir.
her şey belli bir düzen içinde ve aklınızdaki doğrularla uyumlu ilerlesin istiyorsunuz fakat duygusal ilişkiler o şekilde olmuyor.
her insan ilişki insanı olmak zorunda değil bence.
ya bu yapınızı kabul edip bir an evvel evlilik-düzen işlerine girip yolunuza bakacaksınız ya da duygulara teslim olup kendinizi rahat bırakacaksınız.
duygu istiyorum aşk istiyorum diyip tamamen zihinsel davranmak birbirine çok tezat. bu yapıyla karşınızda don juan olsa yine olmaz.
Katılıyorum ama bir ayda yatağına atamazdım kendimi.

Zayıf anımdan yakaladı beni.
15 yaşında mısın ne zayıf anı adamin ayağına kendin gitmişsin anlik bir şey değil ki bu. Güvenmiyorsan ayrıl, kafanda cok kuruyorsun. Adamın ısrarlari da iyi değil zaten. Bu yasta beni kandırdı zayıf anımdi vs bunlari bırakıp hayatının kontrolünü eline almalısın. istemiyorsan yapma, seni tedirgin eden insanla beraber olma.

15 yaşında mısın ne zayıf anı adamin ayağına kendin gitmişsin anlik bir şey değil ki bu. Güvenmiyorsan ayrıl, kafanda cok kuruyorsun. Adamın ısrarlari da iyi değil zaten. Bu yasta beni kandırdı zayıf anımdi vs bunlari bırakıp hayatının kontrolünü eline almalısın. istemiyorsan yapma, seni tedirgin eden insanla beraber olma.
Bu durumun yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum.

Bence cok dusunuyorsun sen. Kendinde falan suc ariyorsun ama adamda pek masum degil sanki. Pub gibi yerlerdrn tanistigin iicin adam hemen cinsellik isteyebilir ama bende erkeklere guvenmiuorum istedgini alip birakabilir bunu herkes takmaz belki ama sen takarsin.

Back
X