Geri sayım

Mthn83

Güncel 72.7
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
19.526
69.813
798
Uzun yıllardır buradayım. Herkes gibi benimde al ver süreçlerim oldu. En düşük 72 gördüm bilinçli olarak.
Geçen yıl 74 e kadar düşsem de koruyamadım. Şimdi yine ve yeniden başlıyorum.
84 ile başladım 2 hafta önce şuan 81.2 olarak devam ediyorum.
Hedef 7 temmuz a kadar 74 görmek ve abiyemin içine girebilmek.
İf diyeti yapmaya çalışıyorum son 2 gündür pek istikrarlı olmasada sporla takviye ediyorum inşallah.
Her türlü desteğe ihtiyacım var🥰

Bugün ilk günüm buraya yazdığım. Buraya yakışır bir paylaşım gerek değil mi? ama yok 😂😂😂

menüm
saat 10.30 2 haşlanmış yumurtayla salata çocukların arkasından kalan menemen patates kızartması bir parça peynir tadımlık bal ve tahin pekmez 1 dlm ekmek
saat 16 İki parça katmer ( üçgen şeklinde tam yuvarlak değil)
iki tane çörek bir tane salatalık
saat 18.45 Bir dolu kase cacık
Saat 12 de 40 dk zumba
1.5 TL su 1 lt Dukan birası
adım sayar şarjda en son 6 bin olmuştu. Sil süpür yaparken belimi ağrıttım nasıl yaptım bilmiyorum. Şimdi kıpramıyorum
buna pazarın gazabı diyelim mi yada özel gün öncesi saçmalama yada yaşandı bitti önümüze bakalım diyelim en iyisi 👌

Günaydın unuttum burayı gayet güzel gidiyor dün kontrol tartısı vardı 80.9 çıktım ama sanırım güvence bozukluğu sebebiyle tartı fotosuna geçilmiş. Bugün de tartı fotosu aldım. Size de atayım
IMG20210601072734.webp

Menüm
Öğlen 13 de yumurta salatası 2 lokma ekmek salatalık yeşil kahve biraz peynir
Saat 3.30 gibi 3 çatal tavuk sote (oğlumun tabagindan)
1 bardak kahve biraz süt katılmış
Akşam 18.30 et dönerin eti ve salatası 1 çay bardağı kola 1 çay bardağı ayran. Kolaya pişman oldum ama yapacak birşey yok. Su sadece 1000 ml hareket 6 bin adım.

Selamlar hanımlar
Dünkü menüm
2 gündür düğün alışverişi için koşturuyoruz. Sabah poğaça kete filan yedim öğlen yumurta akşam yoğurtlu kabak
Spor yok ama çok yoruldum
Bı abiye aldım biraz büyük bence ama iyi durdu dediler
Kilo verince sorun olmaz inşallah
Ama bugün ellerim ödemli uyandım bakalım yarın ne olacak

Yine büyük bir koşturmaca 10 bin adima az kaldı.
Sabah 10 da yumurta salatası ve yarım tost yedim
Öğlen 12 de 1 dilim tandır böreği
Akşam 18 de İskenderin etleri yoğurdu ve patlıcan salatası
Su yok gibi ama 500 ml Dukan birası
Saçma bir menü oldu
Yatana kadar su içeyim.
Bugün herkes Magnum yedi akşam üstü. Bende hiç ses etmeden eşime getirdim gayet iyi gidiyor 🥰

Eveeet bugün yine ellerim şiş uyandım resmen kapanmıyordu. Yorgunluktan eşim zorla uyandırdı. Yataktan kazıdı demek daha doğru.
Aslında bence 79 u gördüm ama ödemden tartıya yansımadı.
Sabah evdekilere kahvaltı hazırladım bende oturdum bir sigara böreği bir tane patates kızartması yedim. Baktım işin gidişi kötü hemen yumurta haşladım. Tam pişti acele evden çıktık. Bir bardak çay ve birkaç parça yediğim yanıma kar kaldı

Günaydın günlüğüm
Biliyorum diyorsun ki bu 3 günlük buda yalan oldu. Yok olmadı valla.
Evde boya badana var. Kendime bile vaktim yok. Ama tam hız devam
80.5 olarak devam inşallah

Merhaba sevgili takipçilerim 😅😅
Gece gece uçtum 😴
Neyse en son yazdigimdan beri yerimde saydım düzenim şaştı hasta oldum filan derken çok şükür dün 79 u gördüm yarın için 78 umuyorum. Söz yarın gelirim

Bugün 79 un gazı ile kabak detoksu yapayım dedim ama çok kabak detoksu olmadı.
sabah 10 da sirkeli su
öğlen 11.30 siyez ekmeğintost 1 haşlanmış yumurta sirkeli salata
saat 2 de hepsinden 1 tane kiraz erik kayısı
saat 18 de detoksa uygun kabak.
2 fincan filtre kahve kiraz sapı çayı ve 1 adet yeşil çay içtim.
su henüz 1 lt olmadı.
spor yok ama dolap içi düzenlemesi yaptım gün boyu. En son 22 de acıktım zerdeçal karabiber tarçın süt karışımı içtim.

Back
X