Geri takip erkeği

Ben normal karşılayamam aldatmaların çoğu sosyal sitelerde gerçekleşiyor . Bence ne sizden vazgeçebiliyor ne de onlardan bilemiyorum

Aynı durumu yaşadım ve daha önce bu konuda yazı yazdım,bu tip kişiler ilişkide ciddi değil hepsi demiyorum ama bir çoğunluğu eğer gerçekten seviyorsa ve ciddi düşünüyorsa o hesapta tanımadığı bi kızı bile bırakmaz,o geri takip işi arayışlarda olanların zira ben olgun ve aklı başında birinin hesabında o tür şeyler görmüyorum,o kişilerin storylerinde illa ki dikkatini çekecek biri vardır ipleri sıkı tut ya da sal gitsin

Geri takip erkeği...
Sosyal medyada yazılışı g.t erkeği oluyor.
Görünüşü hiç hoş değil.
Yine de ben g.t erkeği ile sevgili olacağım diye ısrar ederseniz siz bilirsiniz.
Allah affetsin benim noktalı yere ö falan koyasım geliyor:rolleyes:

ben de bilmem erkek arkadaşımın kimi takip ettiğini vs. ama zaten o da gidip herkesi eklemez. bazen yanımda bakar instagrama falan. sorarım şu kim falan diye ( ana sayfada foto varsa ya story ye baktıysa). söyler şurdan arkadaşım .

Eger insan, hayatini paylastigi partneri ile mutlu ise zaten sosyal medyada da arayisa girmez. Demek ki aradigini, birlikte oldugu kiside bulamamis, mutsuz hissediyor cikarimini yaparim.

Hanımlar günümüzde sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek) değer vermediğini sevmediğini mi gösterir yoksa artik herkes birbirini takip eder oldu ben mi çağ gerisinde kaldim acaba? Özgür mu olmali bi erkek sosyal medyasina karisilmamali mi
Adamın kalitesizliğini gösterir ne gösterecek

Hanımlar günümüzde sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek) değer vermediğini sevmediğini mi gösterir yoksa artik herkes birbirini takip eder oldu ben mi çağ gerisinde kaldim acaba? Özgür mu olmali bi erkek sosyal medyasina karisilmamali mi

Canım benim özgürlük gerçekten böyle bir şey değil. Eğer gerçekten arkadaşı vs değilse adam aranıyordur net. Bu dünyanın her yerinde böyledir.

Evet kimse kimsenin sosyal medyasına kimleri takip ettiğine karışmamalı. Ama belli yaşa gelmiş insanların da ergen gibi takipçi kasması saçma bir durum olduğundan ben soğurdum.

Böyle bir şeyi farkettim ve inkar etti o an çıkar giderim bitmiştir benim için aldatma değilmi bu bir çeşit ?

Kıskanmak hata mi yada kimi neyi takip ettiğini incelemek yanlış mi şifre isteyen falan biri hiç olmadim hayatimda
Fazla darlamadan arada telefonuna bakmak,kimlesin,neredesin diye sormak gerekiyor bence çok rahat bırakılmamalı erkekler.

Bnm sevgiliminde hesabi 8 yuz kusur kisi takipteydi zaten iki hesabi var ama benden önce varmis hesaplari hic merak etmedim kimler ekli diyede bakmadim bnce merak etme yapan herturlu yapar sosyal medyadan daha kolay tabi

Geri takip ne yav?

Tanımadığı önüne gelen kızları ekliyorsa sıkıntı. Ama arkadaşıysa tabi sıkıntı olmaz benim için

Back
X