- 3 Nisan 2014
- 36.199
- 147.646
- 798
- Konu Sahibi Sedaydin56
hah bir geri takip erkeği eksikti yeteri kadar yokmuşlar gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamın kalitesizliğini gösterir ne gösterecekHanımlar günümüzde sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek) değer vermediğini sevmediğini mi gösterir yoksa artik herkes birbirini takip eder oldu ben mi çağ gerisinde kaldim acaba? Özgür mu olmali bi erkek sosyal medyasina karisilmamali mi
Hanımlar günümüzde sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek) değer vermediğini sevmediğini mi gösterir yoksa artik herkes birbirini takip eder oldu ben mi çağ gerisinde kaldim acaba? Özgür mu olmali bi erkek sosyal medyasina karisilmamali mi
Böyle bir şeyi farkettim ve inkar etti o an çıkar giderim bitmiştir benim için aldatma değilmi bu bir çeşit ?Hanımlar günümüzde sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek) değer vermediğini sevmediğini mi gösterir yoksa artik herkes birbirini takip eder oldu ben mi çağ gerisinde kaldim acaba? Özgür mu olmali bi erkek sosyal medyasina karisilmamali mi
Fazla darlamadan arada telefonuna bakmak,kimlesin,neredesin diye sormak gerekiyor bence çok rahat bırakılmamalı erkekler.Kıskanmak hata mi yada kimi neyi takip ettiğini incelemek yanlış mi şifre isteyen falan biri hiç olmadim hayatimda
Geri takip ne yav?Hanımlar günümüzde sosyal medyada sürekli geri takip yapip sevgilisi olduğu halde kizlari takip eden bunun normal olduğunu savunan erkek (rahatsizligi dile getirince kiskanip bunaltiyosun diyen erkek) değer vermediğini sevmediğini mi gösterir yoksa artik herkes birbirini takip eder oldu ben mi çağ gerisinde kaldim acaba? Özgür mu olmali bi erkek sosyal medyasina karisilmamali mi