Gerildimmmm

elizanelizan

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
1.297
526
Merhaba Kızlar ben 12+4 haftalık hamileyim. Bir haftadır göbeğimi karnımın etrafı gerim gerim geriliyor. Catlayacagim sanıyorum. Karnımın ortasında ya da kasiklarima bir baskı veya ağrı yok ama karnımın etrafı o çerçeve geriliyor.

Bazı arkadaşlar erkek bebeğin olabilir diye tahminde bulunuyorlar ama sorayım dedim size de..

bebeğiniz büyüdüğü için deri geriliyor ve rahim büyüyor..bunun erkekle alakası olacağını zannetmiyorum..

Ama karnımın alt kısmında kasiklarimda ya da karnımın ortalarında bir ağrı yok. Karnımın etrafı gergin. Rahim büyüyor demişsiniz ama daha aşağıda bir ağrının olması gerekmez mi?

İlk hamilelik ne zormuş her şeyi ilk kez yaşıyorsunuz ve başınıza gelenler normal mi Değil mi bilmiyorsunuz...

canım seninki büyük ihtimalle gaz şişkinliği. bu haftalarda bebeğin henüz çok küçük ve seni bu derecede rahatsız etmez tek sebep gaz. birkaç haftaya o da gecer.

O gerginlik bende de var ama yemekten sonra oluyor. Belki senin de Öyledir. Yemek yiyince çatlayacak gibi oluyorum resmen

Ama karnımın alt kısmında kasiklarimda ya da karnımın ortalarında bir ağrı yok. Karnımın etrafı gergin. Rahim büyüyor demişsiniz ama daha aşağıda bir ağrının olması gerekmez mi?

İlk hamilelik ne zormuş her şeyi ilk kez yaşıyorsunuz ve başınıza gelenler normal mi Değil mi bilmiyorsunuz...

ben dört hamilelik geçirdim..bilmiyorum benim öyle oldu..karnımın derisi resmen birileri çekiyormuş gibi..birde bebek büyüdükçe rahmin büyümesinide hissediyorum..adet ağrısına benziyor..ama çok hafiften oluyor..gelip gidiyor..ilk hamileliğimde hemen doktora koşardım..düşük mü yapıyorum diye..doktorum beni rahatlatmıştı..doğuma kadar hissederin diye..

canım seninki büyük ihtimalle gaz şişkinliği. bu haftalarda bebeğin henüz çok küçük ve seni bu derecede rahatsız etmez tek sebep gaz. birkaç haftaya o da gecer.

Evet canım ya bebeğin büyümesi ile ilgili olduğunu bende düşünmüyorum şu haftalarda. Dediğin gibi olabilir.

O gerginlik bende de var ama yemekten sonra oluyor. Belki senin de Öyledir. Yemek yiyince çatlayacak gibi oluyorum resmen

Benim yemekle hiç alakası olmuyor. Yemekten önce sonra gece uyuduğumda sağıma soluma dönerken dahi hissettiğim bir his. Ne ağrı diyebiliyorum adına ne de sancı. Iki yana çekiyorlar sanki karnımı.

X