Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nasıl oldunuz açaba ilaç etki ettimi sıkışma gitti mi ben yemek yerken bile bana tuaf geliyor kafamı sıkıştırmış lar sanki üç aydır böyleyim hamileyim ilaç alamıyorum bu sebepten bebeğim olursa emziremkyecgim ilaç kulancam başım zonkluyor artık
Merhaba Kübra baş ağrısı devam ediyor mu merak ettim benimde aynı sıkıntı var baş ağrısı uyuşma karincalama kafamda baskı kafa derisinde dokunca ağrı başım çok ağır geliyor bana
Merhaba Kübra baş ağrısı devam ediyor mu merak ettim benimde aynı sıkıntı var baş ağrısı uyuşma karincalama kafamda baskı kafa derisinde dokunca ağrı başım çok ağır geliyor bana
Merhaba.sikayetlerin hepsi bende de var . şimdi nasılsıniz .merak ettim.kafamdaki baskı uyuşma beni çok korkutuyor.bi de bende Vertigo başladı.kulak kristalleri yerinden oynamış.dr hamle yaparak düzeltti kristalleri .ilaç kullanıyorum.ama kafada ağrı başınc daha yeni başladı.gerilim tipi bir ağrı mi sizce.cok korkuyorum.bazen sanki beynim patlicak gibi oluyor
Merhaba Kübra hanım.kafada sıkışma hissi.baski hissi bende de var 1kac haftadir .yeni başladı.simdi nasılsınız? İlaç ne kullandınız acaba ? Korkuyorum kafamda bir şey mi var diye.bazen o kadar sıkışıyor ağrıyor ki beynim patlicak zannediyorum.vertigo oluştu bende stresten.yururken denge kaybı da var . Ama kafa ağrısı yeni başladı . nöroloji ye mi gitmem gerek?? Okursanız cevap yazarsanız sevinirim
Üç senedir basım boynum geriliyor kemiklerime basınç ağrım vardı sürekli hatta dişlerime bile vuruyordu dış ağrısı gibi. diş dediler sinüzit dediler sinüzit de var ama en son antidepresan başladım ilk defa rahat ettim.
Hiyaeymen merhaba.ayni durum bende de var.simdi nasılsınız ? Vertigo oldum stres ten ama düzeldi gibi şimdilik.hap kullanıyorum.basta ağrı sıkışma hissi baskı ve yer değiştiren ağrılar yeni başladı.noroloji yemi gitmem gerek?
Üç senedir basım boynum geriliyor kemiklerime basınç ağrım vardı sürekli hatta dişlerime bile vuruyordu dış ağrısı gibi. diş dediler sinüzit dediler sinüzit de var ama en son antidepresan başladım ilk defa rahat ettim.
Hiyaeymen merhaba.ayni durum bende de var.simdi nasılsınız ? Vertigo oldum stres ten ama düzeldi gibi şimdilik.hap kullanıyorum.basta ağrı sıkışma hissi baskı ve yer değiştiren ağrılar yeni başladı.noroloji yemi gitmem gerek
Nasıl oldunuz açaba ilaç etki ettimi sıkışma gitti mi ben yemek yerken bile bana tuaf geliyor kafamı sıkıştırmış lar sanki üç aydır böyleyim hamileyim ilaç alamıyorum bu sebepten bebeğim olursa emziremkyecgim ilaç kulancam başım zonkluyor artık
Merhaba.ayni durum bende de var.vertigo oldum stres ten baş dönmesi oluyordu ama şimdi iyi gibiyim .ilaç kullanıyorum. Kafada uyuşma karıncalanma baskı tarzı yer değiştiren ağrılar yeni başladı.siz nasılsınız.merak ettim . okursanız cevap yazarsanız sevinirim.benim gibi olanları görünce yanlız olmadığıma seviniyorum.umarim benimki de gerilim tipi ağrıdir .bir oğlum var .kardeş düşünüyoruz ama bugünlerde fiziksel ve ruhsal olarak o kadar kötüyüm ki . sürekli hastalık arıyorum.anksiyete ve panikatak başladı galiba.evde yalnız olduğum için korkuyorum bazen. Rabbim hepimize şifa versin