- 24 Nisan 2009
- 1.220
- 954
- 323
- Konu Sahibi okyanusunkalbiben
-
arkadaşlar devamlı bende böyle hani uykudan uyanırsınızda gerilme hissi olur ya sürekli gerilme istiyorum karnımı germek istiyorum bacaklarımı kasıp karnımı gevşetmek istiyorum bebeğe zararı olurmu acaba merak ediyorum yardımcı olurmusunuz
ben gerilmenin bebek için zararlı olduğunu duymuştum illa gerileceksen de anne karnındaki cenin pozisyonu alıp bacakları iyice kendine çekip öyle gerinecekmişsin
sanırım bu genel bir sorun, özellikle son aylarda sıklaştı bende. başlarda tutuyordum kendimi gerilmeyim diye. sonra bir kere bacaklarımı germek isterken kasıklarıma ağrı girdi. hemen geçti ama beni korkutmaya yetti. :) bir daha yapamadım...
ben gece uyumda bile gerilirken uyanıyorum bebeğim daha küçükken bu kadar istemiyordum ama şimdi hep gerilesim var sırt ağrısı bel ağrısı derken vücut rahatlamak istiyor
ben eşime masaj yaptırıyorum. bacaklarıma, sırtıma ve belime çok rahatlatıyor.
gerilme yokta bunalma varben nefes alamıyo gibi oluyorum dün ayşe önerin kitabını aldım içinde çok güzel egzersizler var denedim psikolojikmi bilmiyorum ama inanılmaz rahatlattı ne güzel uyumuşum gece
kabusum oldu bu gerinme. gecelerı farkında olmadan bacaklarımı gerıyorum sanırım aman o anda kaslarım abi kramp giriyorkı sorma gitsin hıc alıstırma kendını gerınmye ecunku acısı felaket oluyor gece farkına varırsam bırakıyorum bu sabah yıne oldu uyanıkla uyku arası bı acı girdi bacagıma bı geldım kendıme meger hala gerınmeye calısıyorumkızdım kendıme
aynen benimde bi bakıyorum bacaklarım kasılıp kalmış bebişe bi zararı olmasında biz yine bi şekilde düzeliriz
kramplara bir care buldunmu?? off ya bende aksamlari 3-4 kez oluyor cok aciyor
Benimde gerinme ve kasılmalarım oluyordu. Mağnezyum kullandım 1 ay geçti. Şimdi hafta 1 veya 2 içiyorum. Çok şükür kalmadı. Doktorunla görüş. Ben ilk haftalarda yaşamaya başladım. Hamileliğin genelde ileriki aşamalarında oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?