GeriZekalı sevgilim

Şu hiç telefonu elime alamıyorum diyen insanlardan nefret ediyorum..
Yani saatlerce yazmamanın mantıklı hiçbir nedeni yoktur..
Sadece yazmak istememiştir. Net
Tlfnu alıyor eline iş dolayısıyla sık sık kullanıyorum diyor. Bana yazmaması ise uzatıcağımdan korkması. Yani tlfnla yazı bir olmaz ya o bakımdan. Aslında yazsa uzatmadığımı görücek ama yapıcak bir şey yok

Siz sevgilinize gereksiz yere 'gerizekalı' dediğiniz için bunu telafi ettiniz mi?

Telafi etmistir belki ama gercekten siz SEVGInize saygi duyuyor musunuz?

Insan cok sinirlense dahi hakaretvari seyler söylemez diye düşünüyorum sevgilisine.

Telafi etmistir belki ama gercekten siz SEVGInize saygi duyuyor musunuz?

Insan cok sinirlense dahi hakaretvari seyler söylemez diye düşünüyorum sevgilisine.
:)) sevgilime söylemedim zaten söylememde. Kadınlar arasında konuşulurken odun der gibi söyledim. Bunuda üçüncü kezdir yazıyorum. Üstelik telafi ettiğini okuyuncaya kadar bunuda okumuşsunuzdur. Neyse belli ki sizinde canınız sıkılıyor

Soru sordum zaten bende sevginize saygu duyuyor musunuz diye???

canim sıkılmıyor sagolsun kk var.
Kac yıllık sevgilime arkasindan gerizekali demedim icin. Denmemeli de. Ne sevgiliye ne ese ne dosta. Acikcasi nisanlim arkamdan öyle bir sey dese tepem atar.
Saygi kavrami yüze gülmekle olmuyor.
Saygi kavrami benim icin empati kurmayla birebir ilgili bir durum.

Ben sevgilinizle iletişim probleminiz olduğunu düşündüm. Siz onun halini anlamıyorsunuz, o sizi anlamıyor. İletişim sorunlu ilişkiler temeli bozuk ilişkilerdir. Eninde sonunda biter. Adam size bir kere mesaj konusunda patlamış ve siz gelip buradan ona hakaret göndermişsiniz bile. Sağlıklı ve uzun ömürlü bir ilişki çıkmaz bu durumdan bence. Bunun gibi sorunlar devam edecektir çünkü.

Okuduğunuzu anlamakla ilgili bir sorununuz mu var bilmiyorum. Zaten kadınların aralarında eşlerine odun demeleri gibi yazmıştım onu. Israrla art niyet arıyorsunuz. Saygı kavramını öğrettiğiniz ve kusursuz ilişkinizden örnek verdiğiniz için tşk ederim. Gereksiz yorumlarınız bittiyse daha fazla yorumunuzu görmek istemiyorum

6 oldu yazıyorum. Ben onu odun dercesine yazmıştım. Gerizekalı dicek olsam bunu dert edip konu açmam lazım. Sanırım ilişki uzmanısınız ki bir olaydan sorunlu ve temeli olmayan bir beraberlik görüyorsunuz. Uzun süreli bir ilişkim var ve çok mutluyuz çok şükür. Kaç yıldır beraberiz ve sadece iki kere böyle problemimiz oldu. Sadece yoğun olduğu sürede özlediğimden bunalmıştım. Bu bdv nin tavsiye vermekten çok ara bozmaya yaradığını düşünmeye başladım artık. Bu kadar fesat insan buraya bile fazla bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…