Gestasyonel diyabet

Kızlar merhaba, gestasyonel diyabet teşhisi alan ve ne yiyeceğini şaşıran, sabah açlık şekerleriyle başı belada olan var mı? Bu süreçte çektiğiniz zorlukları, doktorların söylediklerini merak ediyorum. Ben de beslenme alanında bu konuyla yakından ilgileniyorum ve annelerin en çok nerede tıkandığını anlamaya çalışıyorum. Yaşadıklarınızı buraya yazarsanız hem dertleşelim hem de birbirimize pratik çözümler bulalım.

Benim tokluklar iyi 1. Saat 140 altı çıkıyor ama açlık 90-105 arası dün süt içip yattım 90 çıktı bugün de yoğurt yedim sabah deneyeceğim bakalım kaça çıkacak. Uzun açlıklar da çok çıkartıyor. Bunun dışında aynı şeyleri yemekten bıktım ama son belki bir ay diye umursamıyorum

Sürekli aynı şeyleri yemekten bıkmanız çok normal, bu disiplini aylarca sürdürmek gerçekten büyük bir sabır gerektiriyor. Neyse ki az bir zamanınız kalmış🌸
Açlık şekerini dengelemek için gece yaptığınız protein/yağ takviyesi çok doğru bir yöntem. Ben de Instagram hesabımda (@gebeliksekeri_beslenme) bu sürecin zorluklarını, psikolojik boyutunu ve günlük hayatta nasıl yönetilebileceğini konuşuyorum.
Benzer deneyimleri yaşayan biri olarak bu son süreçte size moral olması açısından göz atmak isterseniz beklerim. Sabırlar ve kolaylıklar diliyorum🤍

Back
X