- 10 Nisan 2014
- 43.719
- 116.246
- 798
- Konu Sahibi Heytttt be
geyik yapmayı eğlenmeyi sevenler hepiniz davetlisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sonunda benim de konum olduuu.ama şöyle bir kaynana görümce elti konusu açamadım ya yanarım yanarım ona yanarımmmHayırlı olsun canım![]()
çok biliyorsan sen yapp ben akıl bilim insanıyım öyle basit şeylerle beynimi doldurmammmmEtiket yapmayı da bilmiyor garibim ama konuyu açmış![]()
![]()
Şansına küs . Neyse allahtan yok , bide onlarla kafamızı ütülersinsonunda benim de konum olduuu.ama şöyle bir kaynana görümce elti konusu açamadım ya yanarım yanarım ona yanarımmm![]()
Ben yaparım, hamallık benim işim zaten de ne bileyim ben kimleri çağıracaksınçok biliyorsan sen yapp ben akıl bilim insanıyım öyle basit şeylerle beynimi doldurmammmm![]()
laylon hanımcığım sizi tanıyamadım eskilerden misiniz?
kimi bulursan tut kolundan çağır işteeeBen yaparım, hamallık benim işim zaten de ne bileyim ben kimleri çağıracaksın
Şimdi yazarım kavga çıkar, ondan girişemiyorum en son bu akşam yazanları etiketledim.
Eskilerden tabi , görmedin mi kırmızının görkemlilliğinilaylon hanımcığım sizi tanıyamadım eskilerden misiniz?![]()
Marlaydım önce tımarhane kaçkını tipkilaylon hanımcığım sizi tanıyamadım eskilerden misiniz?![]()
Emriniz olur hanımefendiciğim ama online değiller bu saatte, kapılarına dayanayım mı?kimi bulursan tut kolundan çağır işteee
Tanıdım benMarlaydım önce tımarhane kaçkını tipki![]()
Lütfen İngiliz kızıda çağıralım , pleasekimi bulursan tut kolundan çağır işteee
Konu basligina bayildim yalnizgeyik yapmayı eğlenmeyi sevenler hepiniz davetlisiniz