geyik burada :)

Hahahah :KK70: t9 düzeltmiş kız fark etmemiştim,orjinali niye oglumun pipiciğini ezikledin olacakti:KK70:

Kimin oğlu? Ingiltere prensinden aşağısına vermem kızımı :KK12::KK70:
Ayy yerim onun pipisini desem ayıp olur mu :D

ingiltere prenside neymis ben senin kızı @cimcimegfb hönkarımızın oğlu şehzade eymene alcam :D

Ayy yerim onun pipisini desem ayıp olur mu :KK70:

ingiltere prenside neymis ben senin kızı @cimcimegfb hönkarımızın oğlu şehzade eymene alcam :KK70:
Yok kiz ne ayıbı ye gitsin :D

Ayyy eymeni severim de anasi biraz şey:110: öyle kaynana istemem ben kızıma:KK70: eymenin anasini analiktan reddetmesi lazim:KK70:

Yok kiz ne ayıbı ye gitsin :KK70:

Ayyy eymeni severim de anasi biraz şey:110: öyle kaynana istemem ben kızıma:KK70: eymenin anasini analiktan reddetmesi lazim:KK70:
Tamam azcik ucundan yerim o zaman hem sünnet derdinden de kurtulmus olursunuz :D

Neyi var ki cimcimenin oğlun düşünsün karışma sen oğlunu seven anasinada katlancak artikin :D

Tamam azcik ucundan yerim o zaman hem sünnet derdinden de kurtulmus olursunuz :KK70:

Neyi var ki cimcimenin oğlun düşünsün karışma sen oğlunu seven anasinada katlancak artikin :KK70:
Pissin biliyon demi :D:D

Ayyy sen tanimiyon @cimcimegfb yi ayyy aman Allahimm ne psikopat oo kızımın saçını yolar :eek:

Yok kiz ne ayıbı ye gitsin

Ayyy eymeni severim de anasi biraz şey öyle kaynana istemem ben kızıma eymenin anasini analiktan reddetmesi lazim

Ilk benim herüf demisti sen ikinci oldun :eek:

Önlemini al o zaman kızında bdv ye kaynana konusu acmasin sonra :KK70:

Back
X