- Emoji Skoru
- 31.108
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #5.881
Aaaa kızımıda katmış bak yaaa gelirsem yanınasen kulakların doğru duydu krizim denas kızı durmayınca bazen sinirli olabiliyormuş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa kızımıda katmış bak yaaa gelirsem yanınasen kulakların doğru duydu krizim denas kızı durmayınca bazen sinirli olabiliyormuş![]()
Oo iyi maaşallah bununla geçmiş olsun canımKuşummm Allah razı olsun iyi çok şükür :) yarın problem olmazsa dikişler alınacak inşallah :)
İnanma kelebeğimÖylemi @Denas14__ ben kulaklarım doğru mu duydu![]()
İkinizide seviyorum canlarımNe kadaan da iftiracı bir hatun![]()
inşallah bida sıkıntı çıkartmaz :)Oo iyi maaşallah bununla geçmiş olsun canım![]()
ay ben sana kurban olurumNe kadaan da iftiracı bir hatun![]()
bende bende çoookİkinizide seviyorum canlarımperi nerde denasim
![]()
ay ben sana kurban olurum
bende bende çoook![]()
Şii kimseye söyleme ben en çok seni seviyorumay ben sana kurban olurum
bende bende çoook![]()
Herkes duydu zatenŞii kimseye söyleme ben en çok seni seviyorum![]()
Hehe canını yirimHerkes duydu zaten![]()
Kız o sağa sola saldiriyordur zaten ne kilosu bu :))Hehe canını yirimkız Meyraya yürüteç aldım. Kilodan kendini kaldıramıyordu biraz hareket iyi olur dimi
![]()
Ahanda bu kalpler sana denasımŞii kimseye söyleme ben en çok seni seviyorum![]()
KrizciğimHerkes duydu zaten![]()
ne kilosu kızz yerim onun mıncırırımHehe canını yirimkız Meyraya yürüteç aldım. Kilodan kendini kaldıramıyordu biraz hareket iyi olur dimi
![]()
Kendinize iyi bakın meyrayı öp yerimeBiz dışarı çıkıyoruz öptüm sizi :) kendinize iyi bakıb canımsınız
Öptüm cimcimeyide senide görüşürüzBiz dışarı çıkıyoruz öptüm sizi :) kendinize iyi bakıb canımsınız
Bende seni öpim miÖptüm cimcimeyide senide görüşürüz![]()
Sarılmayı unutmaBende seni öpim mi![]()
Unuturmuyum hic canısıSarılmayı unutma![]()
Canım benim yaUnuturmuyum hic canısı![]()