- Emoji Skoru
- 31.108
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
-
- #6.041
Aman boşveraha sende biliyorsun ya üfff bana denk gelmedi
huyum kurusun biri bana anlatsa daha da yazmam bununla ilgili birşeyAman boşverfazla merak başa bela
Kız 2 üye varmış . İlişkileri varmış. Tam net değil başka üyelere de taciz mesajı yollamış. Falan karışık yani. Yönetimle mahkemelik oldular heralde.huyum kurusun biri bana anlatsa daha da yazmam bununla ilgili birşey
AbovvvvvvvKız 2 üye varmış . İlişkileri varmış. Tam net değil başka üyelere de taciz mesajı yollamış. Falan karışık yani. Yönetimle mahkemelik oldular heralde.
günaydın buralar bu ara dutluk :) seninde mübarek olsun canım benimGünaydin canlarim, hayirli cumalar ♥ asure gününüz mübarek olsun :)
Nerde bu millet? :)günaydın buralar bu ara dutluk :) seninde mübarek olsun canım benim
valla bende bilmiyorum kimsecikler kalmamışNerde bu millet? :)
Sag ol canim cümlemizin insallah...
Bu topige ihanetvalla bende bilmiyorum kimsecikler kalmamış
Bu topige ihanet
Gelin buraya hepinizi ipe dizecegimihanetten yargılansınlar hakimim!!!!!!!!! @Ravzatugba @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @braindamage @coko_mell @-Mahperi-
huhuuuuu laflara bakkGelin buraya hepinizi ipe dizecegim
kız nerdesin sengünaydın herkeseee
Hakim kalemi kirmadan gelseler iyi ederlerhuhuuuuu laflara bakk
@Denas14__ bugün 10 da paylaşım yapan birinin birşeyini beğenmişsin niye buraya gelmedin bakim heHakim kalemi kirmadan gelseler iyi ederler
Dedektif gibi kadinsin vesselam@Denas14__ bugün 10 da paylaşım yapan birinin birşeyini beğenmişsin niye buraya gelmedin bakim hearaştırıyorum ebrum
Topiğe mahperi ihanet etti bi kerem nmben masumumihanetten yargılansınlar hakimim!!!!!!!!! @Ravzatugba @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @braindamage @coko_mell @-Mahperi-
Kendi topigini satti hainTopiğe mahperi ihanet etti bi kerem nmben masumum
hemen üstüme attı suçu cadıTopiğe mahperi ihanet etti bi kerem nmben masumum