- Emoji Skoru
- 31.112
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #6.481
Aç koynunu kuş konsun diye iğrenç bir espri yapmiyiciğimolsuuuuun
aynen tam köteklik.. evi kurcalama dışında daha bir sürü haltı çıktı kadının![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç koynunu kuş konsun diye iğrenç bir espri yapmiyiciğimolsuuuuun
aynen tam köteklik.. evi kurcalama dışında daha bir sürü haltı çıktı kadının![]()
niye ki yoğun muUğramaz o buralara![]()
neler çıktı kız okumadım gerisiniaynen tam köteklik.. evi kurcalama dışında daha bir sürü haltı çıktı kadının![]()
İvit... Çok yoğun hatun çokniye ki yoğun mu
neler çıktı kız okumadım gerisini![]()
kızın adı çıktıİvit... Çok yoğun hatun çok![]()
torunu için kıza sen onun annesi değilsin benim kızım o ben doğurdum onu , oğlumdan çocuk doğurdum ben derim millete diyomuşneler çıktı kız okumadım gerisini![]()
Napacam beşik sallıyorumkızın adı çıktı![]()
sen napıyon bakem
yuhhhhhhhhhhhhh tövbe yatorunu için kıza sen onun annesi değilsin benim kızım o ben doğurdum onu , oğlumdan çocuk doğurdum ben derim millete diyomuş![]()
çalışıyom hedefim okumuş ev hanımı olmakNapacam beşik sallıyorumsen
![]()
Aaaa öyle şey mi olur okuduysan çalışacaksın tercih yaparak niye başkasınım hakkına girdinyuhhhhhhhhhhhhh tövbe ya
çalışıyom hedefim okumuş ev hanımı olmak![]()
@Denas14__ @Vatanseverr dedikodumu yapmayin börek yapin köfte yapin sütlaç yapın![]()
Aslında köfteler yarışmasına mı katılsak sen katılırsan bende katılırım@Denas14__ @Vatanseverr dedikodumu yapmayin börek yapin köfte yapin sütlaç yapın![]()
Aaaa öyle şey mi olur okuduysan çalışacaksın tercih yaparak niye başkasınım hakkına girdintahsilli ev hanımımı olur.. Ev hanımı boş insan demek. Cahil seni
![]()
Sen yap ben yiyimdenas yapcan mı kızzzz kriz istiyo bak. diyetteyim ama
![]()
Kız ben becerikli değilimAslında köfteler yarışmasına mı katılsak sen katılırsan bende katılırım![]()
bende bakıyımSen yap ben yiyim![]()
5 ay sonra evlenecen azcuk öğrenKız ben becerikli değilim
bende bakıyım@spring_0 sen yap kız köfteleri
![]()
o konu aklıma geldi hahahaha cahilim ben az
![]()
Ben niye böyle büyük paylaşamıyorum