- 17 Aralık 2014
- 3.751
- 9.413
- 108
- Konu Sahibi mahperi hatun
-
- #6.681
kınayı getir aneyyyyyyyyyyyyyyKınanı ben yakayım mı
Ya bunlar böyle işte tatlım yaa.. Yapmayın diyorum dinlemiyorlar.kınayı getir aneyyyyyyyyyyyyyyolur
günaydın genşler kaynaşmışsınız dün akşam o benim, bu hamile, o bebişli o mucuklu falan
naber kuzummmYa bunlar böyle işte tatlım yaa.. Yapmayın diyorum dinlemiyorlar.günaydın balım
İyi balım senden naber :) senin evde,telde internet yokmu?naber kuzummm
evde net,pc yok internet paketim var ama çok donuyor aniden kapanıyo falanİyi balım senden naber :) senin evde,telde internet yokmu?
Evde kafan rahat olur en azindan :)evde net,pc yok internet paketim var ama çok donuyor aniden kapanıyo falan
evde de ne kaldı ne eksik kaldı derdindeyiz annemleEvde kafan rahat olur en azindan :)
Ne kaldi geriye :)evde de ne kaldı ne eksik kaldı derdindeyiz annemle
liste çıkarmak lazım krizim durup durup aklıma geliyor işte aa diyorum bu da yoktuNe kaldi geriye :)
Evine yerleşince eşyalar yeri gelip lazim olunca daha iyi anlasilir neyin eksik kaldigi simdilik aklina ne geliyorsa al :)liste çıkarmak lazım krizim durup durup aklıma geliyor işte aa diyorum bu da yoktu
yani büyük ihtimal öyle olcakEvine yerleşince eşyalar yeri gelip lazim olunca daha iyi anlasilir neyin eksik kaldigi simdilik aklina ne geliyorsa al :)
Sıkıştırma kızyani büyük ihtimal öyle olcak
Sıkıştırma kız
Tamam o zaman bende seni sıkıştırayımsıkıştırmadan sevemem valla
netten bakınca aklıma geliyor kız
İşte netten bakacan aklına gelecek not alacan eve gidince annene söylicennetten bakınca aklıma geliyor kız
annem olmasa hiçbirşeyi yapamam burda bütün günİşte netten bakacan aklına gelecek not alacan eve gidince annene söylicen
Sen futbolcumusun ki pas vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?