- Emoji Skoru
- 6.979
- Puanlar
- 138
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #6.821
2 gün mü 2 saat mi şimdii :)Sabah kalkinca hayallerin güme gitti desene2 vakte kadar hayalin gerceklesecek
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün mü 2 saat mi şimdii :)Sabah kalkinca hayallerin güme gitti desene2 vakte kadar hayalin gerceklesecek
![]()
![]()
günaydıııınnnGünaydınnn kızlaarr :) @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @EnHarbiKiz @E-brulim @Ravzatugba @Papatya gelini @asliii1 @-TubiSh- @Dionee @Eses07 @Feraceli @gizemliafra @Helcin10 @iklimim123 @Margarikotin @minozz @pofu @Saksi_Degilim_Ben @Sedef-armina @silemm @Tugcemustafa @Vatanseverr @yasakhayal ve etiketleyemedikleriiimmmee kocamannnn günaydınnnnnnnnn mutlu olun hatularr :)![]()
2 gün sonra cumartesi :)2 gün mü 2 saat mi şimdii :)
:)) ayy bildi vallahi bildiiii :) 2 vakte kadar dedi çıktııı2 gün sonra cumartesi :)
erdim ben tövbeler olsun:)) ayy bildi vallahi bildiiii :) 2 vakte kadar dedi çıktııı![]()
erdim ben tövbeler olsun![]()
Günaydınnn kızlaarr :) @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @EnHarbiKiz @E-brulim @Ravzatugba @Papatya gelini @asliii1 @-TubiSh- @Dionee @Eses07 @Feraceli @gizemliafra @Helcin10 @iklimim123 @Margarikotin @minozz @pofu @Saksi_Degilim_Ben @Sedef-armina @silemm @Tugcemustafa @Vatanseverr @yasakhayal ve etiketleyemedikleriiimmmee kocamannnn günaydınnnnnnnnn mutlu olun hatularr :)![]()
Günaydın beybi![]()
Günaydın boncuğum mutlu sabahlar![]()
Günaydın şekerler![]()
napıyosun kız gözükmüyosun senummahhh
Birisi yazinca bildirim geliyor ancak sen o bildirime bakmayinca ondan sonrakiler gelmiyornoluyo be herkes burda konuşmuş bana hiç bildirim gelmedi![]()
Günaydın tatlimGünaydınnn kızlaarr :) @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @EnHarbiKiz @E-brulim @Ravzatugba @Papatya gelini @asliii1 @-TubiSh- @Dionee @Eses07 @Feraceli @gizemliafra @Helcin10 @iklimim123 @Margarikotin @minozz @pofu @Saksi_Degilim_Ben @Sedef-armina @silemm @Tugcemustafa @Vatanseverr @yasakhayal ve etiketleyemedikleriiimmmee kocamannnn günaydınnnnnnnnn mutlu olun hatularr :)![]()
gunaydın guzelımmmGünaydınnn kızlaarr :) @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @EnHarbiKiz @E-brulim @Ravzatugba @Papatya gelini @asliii1 @-TubiSh- @Dionee @Eses07 @Feraceli @gizemliafra @Helcin10 @iklimim123 @Margarikotin @minozz @pofu @Saksi_Degilim_Ben @Sedef-armina @silemm @Tugcemustafa @Vatanseverr @yasakhayal ve etiketleyemedikleriiimmmee kocamannnn günaydınnnnnnnnn mutlu olun hatularr :)![]()
Gunaydin çoko prensGünaydınnn kızlaarr :) @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @EnHarbiKiz @E-brulim @Ravzatugba @Papatya gelini @asliii1 @-TubiSh- @Dionee @Eses07 @Feraceli @gizemliafra @Helcin10 @iklimim123 @Margarikotin @minozz @pofu @Saksi_Degilim_Ben @Sedef-armina @silemm @Tugcemustafa @Vatanseverr @yasakhayal ve etiketleyemedikleriiimmmee kocamannnn günaydınnnnnnnnn mutlu olun hatularr :)![]()
O nasıl iş gardaşBirisi yazinca bildirim geliyor ancak sen o bildirime bakmayinca ondan sonrakiler gelmiyor![]()
O da öyle işteO nasıl iş gardaş![]()
biraz geç oldu ama günaydın şekerim :)Günaydınnn kızlaarr :) @Denas14__ @kkrizantem @-Mahperi- @EnHarbiKiz @E-brulim @Ravzatugba @Papatya gelini @asliii1 @-TubiSh- @Dionee @Eses07 @Feraceli @gizemliafra @Helcin10 @iklimim123 @Margarikotin @minozz @pofu @Saksi_Degilim_Ben @Sedef-armina @silemm @Tugcemustafa @Vatanseverr @yasakhayal ve etiketleyemedikleriiimmmee kocamannnn günaydınnnnnnnnn mutlu olun hatularr :)![]()