- Emoji Skoru
- 31.112
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.381
Oha. Ne iş yapıyor 24 saat çalışılır mı la :-/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elektrik teknikeriOha. Ne iş yapıyor 24 saat çalışılır mı la :-/
@Vatanseverr alıntılamayı unutmuşumHatırladım şimdi söylemiştin...zor gülüm ya hiç uyku yok.
Hatırladım şimdi söylemiştin...zor gülüm ya hiç uyku yok.
evet bitanem :) önemli değil canım benim@Vatanseverr alıntılamayı unutmuşum![]()
denasss alalallalala
sorma ben çok kafayı yedimallahım yetişmicek diye kendime gelemiyorum
Zor zamanlar başladı :-/![]()
Bize de ilac yazacaklarmis bakalim gidicem carsba gunu.Bak o b12 den başım yandı banada az dediler. Özel doktorum memlelette çocukta b12 eksikliğinden bahsedilmesi pek mümkün değil depoyla doğuyor dedi bebeklik çağında çok zormuş düşük çıkması. Sonra tahlil vs , meğer varmış kızımın ordaki labaıtuar hatalıymış. 2 tane de ypk yere iğne oldu..hala çok sinirliyim..
Amin canım :) benimki emeklemediği için sıkıntı yokYetisir canim Allahin izniyle, gonlunu ferah tut sen :) yetismedi mi atar yardima geliriz denasla :)
Bize de ilac yazacaklarmis bakalim gidicem carsba gunu.
Evet zor zamanlar basladi bi de emeklemiyo daha. Bi baslasin o zaman mıçtımamaaaan sagligi yerinde olsun da, kirip doktukleri ona zarar vermesin se isterse evi basima yiksin
![]()
Ben varım yetmez mikimse????? yok
![]()
huuuhuuuu denasımBen varım yetmez mi![]()
nolsun ya sıkılmaca sen napıyon bebiş nasılNaber pambık şekerim![]()
Napsın uyuyor tırnaklarını kesmeye çalışıyorumnolsun ya sıkılmaca sen napıyon bebiş nasıl![]()
vay uyutmuşsun kk da keyfff yapıyosun heNapsın uyuyor tırnaklarını kesmeye çalışıyorum
Niye sıkılıyorsun![]()
Sıkı can iyidir çıkmaz diye iğrenç espri yapayımmıvay uyutmuşsun kk da keyfff yapıyosun he
iş çok bunaldım![]()
bakışlara bak heleSıkı can iyidir çıkmaz diye iğrenç espri yapayımmı![]()
Hoşuna mı gitti bebembakışlara bak hele![]()
gitti tabe özele gelHoşuna mı gitti bebem![]()
Merhaba Canlar![]()