geyik burada :)

senden de razı olsun canım :) bunun neyinden çekiniyon tubam ne var bunda :) yok hayatım henüz bebişim :)
Amin canım benim amin :) ne bileyim kız hani belki istiyorsundur olmuyordur, e bende böyle bebekten bahsediyorum hep acaba seni üzüyor muyumdur diye düşünüyordum

Amin canım benim amin :) ne bileyim kız hani belki istiyorsundur olmuyordur, e bende böyle bebekten bahsediyorum hep acaba seni üzüyor muyumdur diye düşünüyordum
aa ne güzel duyarlı bi insansın kutluyorum canım seni :) yok canım düşünmüyoruz henüz :)

aa ne güzel duyarlı bi insansın kutluyorum canım seni :) yok canım düşünmüyoruz henüz :)
Allah razı olsun canım benim :) böyle olmak bir insanlıktır, inan bana çocuk isteyipte olmayanları son derece iyi anlıyorum, benim de bundan önce bir kaybım oldu birazda o yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum bu konularda :)

O zaman şöyle diyeyim Rabbim istediğiniz anda en hayırlı şekilde sağlıklı hayırlı imanlı bir evlat nasip etsin Rabbim (amin) :)

amin canım duan için çok teşekkür ederim. kalbinin güzelliği sözlerine yansıyan tatlı insan

amin canım duan için çok teşekkür ederim. kalbinin güzelliği sözlerine yansıyan tatlı insan
Ben tesekkur ederim canim benim, ne kadar güzel şeyler düşünüyorsun benimle ilgili Rabbim binlerce kez razı olsun guzel gören gözlerin her zaman mutluluğa şahit olsun

`