- Emoji Skoru
- 9.413
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi mahperi hatun
Kuzum kuzum benim ya sen yeter ki iste ilgilenirim ben seninle güzelim benim ❤ ❤ ❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum kuzum benim ya sen yeter ki iste ilgilenirim ben seninle güzelim benim ❤ ❤ ❤
Aaaa bebem uyudu bende hemen tatlı rüyalara![]()
burdan öyle görünmüyorsakinim hemde çok
![]()
Nerden bakıyon Ankara istikametine döndünmü bakiyim hıı :))burdan öyle görünmüyor![]()
döndüm tağbikiNerden bakıyon Ankara istikametine döndünmü bakiyim hıı :))
kızardın bozardın bakıyorum datamam yakalandımmm evet sakin olamıyorum
![]()
güzel kuzum hoşgeldin ben kaçıyorum ama şimdi sana çok iyi bakarlar burda ummaahhh :)ben geldimm![]()
Ne yapayım gülüm benim hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum, yok kız gittiğimizde bebiş bacaklarını hiç açmadı tahmin bile yürütemedik yaniNapıyorsunnnn cinsiyet belli mi?
kızardın bozardın bakıyorum da![]()
hoşbuldum kuşum :)güzel kuzum hoşgeldin ben kaçıyorum ama şimdi sana çok iyi bakarlar burda ummaahhh :)
tabi canım yok öyle bişeyeheeemm ehhemm yoohh cıınııımm :)
![]()
Miniğim gelmiş, hoş gelmişben geldimm![]()
teyzesine çekmiş o normal haniNe yapayım gülüm benim hamd olsun iyi olmaya çalışıyorum, yok kız gittiğimizde bebiş bacaklarını hiç açmadı tahmin bile yürütemedik yaninasipse 3 hafta sonra öğreniriz cinsiyeti
![]()
Oyyy kuzum benim çeksin teyzesi gibi tatlı şeker olsun bebişimteyzesine çekmiş o normal hani![]()
hoşbuldum bitanemMiniğim gelmiş, hoş gelmiş![]()
oyy hem annesinden hem teyzelerinden alırsa bu bebek şeker küpü olurOyyy kuzum benim çeksin teyzesi gibi tatlı şeker olsun bebişim![]()