- Emoji Skoru
- 7.660
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi mahperi hatun
Iyi oldu hakedyorlar anam kafalari basmiyor yksaalttan alma olayını aştım ben zaten bu kez hak etti trip atmamı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi oldu hakedyorlar anam kafalari basmiyor yksaalttan alma olayını aştım ben zaten bu kez hak etti trip atmamı![]()
Gelunum bidenedur daaaaAynen gelunine bsey de bu kaa pinti olmasn da![]()
Ellerune sagluk bacu yeterli smdilik da sistumbaşka neler istersun ha de bakayum bağaa![]()
kız pintilikten değil oAynen gelunine bsey de bu kaa pinti olmasn da![]()
ayy hareketliymiş ya kız hayde horonaDuygulanma da ..
Horon tepelum haydee. .
![]()
Massallah gelun kaynana iyi anasisiniz usagum :FGelunum bidenedur daaaa![]()
![]()
![]()
Tamam tatlm hemen gel .dKızlar ben kaçıyorum. .
Gelirim birazdan. .![]()
basmıyor basmıyor anlamıyorlar tatlı dilden halbuki yılanı bile deliğinden çıkarıyor tatlı dilIyi oldu hakedyorlar anam kafalari basmiyor yksa![]()
Kiz bilyorm beni dusunyorsn cnm mahperm.kız pintilikten değil o
ayy hareketliymiş ya kız hayde horona![]()
görüşürüz meleğimmKızlar ben kaçıyorum. .
Gelirim birazdan. .![]()
hee kiizz anlaştuk maşallah nazar deymesunMassallah gelun kaynana iyi anasisiniz usagum :F
Aynen tatli dil yilani deliginden cikaryor bunlari cikarmiyor demek bacibasmıyor basmıyor anlamıyorlar tatlı dilden halbuki yılanı bile deliğinden çıkarıyor tatlı dil![]()
hee düşünüyorum tabii yoksa tembellik yada pintilikle alakası yok kiKiz bilyorm beni dusunyorsn cnm mahperm.![]()
yok bu işe yaramıyor bunlarda en güzeli trip bir atacaksın tamamAynen tatli dil yilani deliginden cikaryor bunlari cikarmiyor demek baci![]()
Aynen bunlara trip atmak yakisir kendilerine getiryoryok bu işe yaramıyor bunlarda en güzeli trip bir atacaksın tamam![]()
Tabi yok balim bitanesin sen :))hee düşünüyorum tabii yoksa tembellik yada pintilikle alakası yok ki![]()
Aynen bunlara trip atmak yakisir kendilerine getiryor![]()
Hahahaha cok guldum kz dogru ama![]()
bak kız buna çok güldüm ahahahha çok doğru ama yaa![]()
bazen ben bile şaşıyorum nasıl trip atıyorum diye çekilecek gibi değilim bu konudaHahahaha cok guldum kz dogru ama![]()