- Emoji Skoru
- 796
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.081
denıze girdgmde yosunların ayagma dolanmasına uyuz oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ki yine iyi millet donunu birakiyor orta yerde![]()
Kismetse o da olur corap don toplarsiniz arkadindanbi kocişimiz bile yok![]()
Kocayı napcan kızbi kocişimiz bile yok![]()
bende kışa bayılırımBen kış mevsimini ve kar yağmasini cok severim biz ilcedeyiz merkez ilceye gore daha yuksekte merkeze kar yagarken bizim ilceye yagmur yagmasina cok uyuz olurum![]()
olur olur aceleye gerek yok gerçektenbi kocişimiz bile yok![]()
don atarsa ortalığa mahvederim onuKismetse o da olur corap don toplarsiniz arkadindan![]()
Etrafımda çok var öyle ınsanlar benı çok asagaladılar allaha havale ettmNe oldu hayirdir?
Kulağıma söyle hayatimsöylemiyim şimdi![]()
hhheh bliyorum kız takılıyorumolur olur aceleye gerek yok gerçekten![]()
Allah baska dert vermesin canim.evlenene kadar deniz manyagiydim 8 yildir denize hasretim gerisini sen dusun yuzen var yuzemeyen vardenıze girdgmde yosunların ayagma dolanmasına uyuz oluyorum
Sen bilirsin utangac hatunutanırım ayol![]()
En guzeli canim Allah buyuk verir cezalariniEtrafımda çok var öyle ınsanlar benı çok asagaladılar allaha havale ettm
hhheh bliyorum kız takılıyorum![]()
sen neler yapıyosunSen bilirsin utangac hatun![]()
İş yerindeyim bugün başladim daha yoruldum bayaa eve gidicem birazdan :)sen neler yapıyosun![]()
Ben bekarken hep göle gdrdım 8 senelık evlıym toplasan 4 kere falan gttım ama bna bısey degdımı uyuz oluyorumAllah baska dert vermesin canim.evlenene kadar deniz manyagiydim 8 yildir denize hasretim gerisini sen dusun yuzen var yuzemeyen var![]()