- Emoji Skoru
- 12.400
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi len ne sandın kiaaa bu dünden hazır![]()
herşeyin altından birşey aramaya başladı piroşum ben hiç anlamadım bu şüpheciliği nereden çıktınoldu kız size
Ne ayıp piroşumla arama girmeaaa bu dünden hazır![]()
alırım ben gönlünühakettin hakettin![]()
gitme ona ben varkentabi len ne sandın ki![]()
Güvenini sarsacak hareketin oldu mu?herşeyin altından birşey aramaya başladı piroşum ben hiç anlamadım bu şüpheciliği nereden çıktı![]()
aaa güvenini sarsacak bişey mi oldu ki? geliyolar onlara aradaherşeyin altından birşey aramaya başladı piroşum ben hiç anlamadım bu şüpheciliği nereden çıktı![]()
bulsam bakıcamda bulamadığıma yanıyorum bir göreyim ben onu canına okumazsamNe ayıp piroşumla arama girmesen sevgülüne bak
![]()
çok geç mahperi çok geçalırım ben gönlünü
gitme ona ben varken![]()
Küstüm sana peri. Boz.alırım ben gönlünü
gitme ona ben varken![]()
Eee yahu sen ara o zaman aşk da gurur olmazbulsam bakıcamda bulamadığıma yanıyorum bir göreyim ben onu canına okumazsam![]()
Güvenini sarsacak hareketin oldu mu?
size olayı anlatayım güveninin sarsılmasına sebep olur mu bu durum bilmem :/ biz onunla bir özdileğe gitmiştik alışveriş merkezine hem gezelim dedik hem yemek yiyelim neyse biz yemekten önce gezdik sonra yemeğe geçeriz dedik yemek yemeye tam giderken mesaj geldi bana eski sevgilimden okuyunca şok oldum hemen telefonu çantaya geri koymaya kalktım niye cevaplamıyorsun diye tepki verdi bana bende şu an senle ilgilenmek istiyorum dedim görmek istedi mesajı vermedim sorun olmasın diye almaya çalıştı telefonu o çekerken ben çekerken telefon kırıldı mesajıda göremedi biz bunla bir kaç gün küstük ben kaç kere aradımda öyle tekrar barıştık zor inandırdım bu hareketimden sonra sizce güveni sarsılmışmıdır?aaa güvenini sarsacak bişey mi oldu ki? geliyolar onlara arada![]()
Aa perimi yedirtmem kimselere pperim gel tatlimAferin piroşum. Çıkar aradan periyi![]()
deme kız öyleçok geç mahperi çok geç![]()
HıhAa perimi yedirtmem kimselere pperim gel tatlim![]()
oyy meleğimm gelmişAa perimi yedirtmem kimselere pperim gel tatlim![]()
Gelirim tabi yalniz birakirmiyim senioyy meleğimm gelmiş![]()
tabi kıs karışma sen ben varım arkandaAferin piroşum. Çıkar aradan periyi![]()
Gelirim tabi yalniz birakirmiyim seni![]()