- 7 Eylül 2015
- 12.205
- 31.112
- 598
- Konu Sahibi mahperi hatun
-
- #1.881
Canım valla yorgunluk uykusuzluk. Bittim okeye dönüyorumsayılır cınım sen naptın nasılsın
senin kız napıyo nasılCanım valla yorgunluk uykusuzluk. Bittim okeye dönüyorum
burdayııııııııııııııııııııııııııııııızEki Görüntüle 1636526 KİMSE YOOKKMUUUUUUUU
Uyumak dışında herşeyisenin kız napıyo nasıl
ay ben olsam gece gündüz uyurum arada bir yemek yemek için uyanırdımUyumak dışında herşeyi
çok şükür balımmm
Oh iyi maaşallah Allah muhabbetinizi arttırsın
Valla fırsatım olsa bende yatar hiç kalkmamay ben olsam gece gündüz uyurum arada bir yemek yemek için uyanırdım
telefondan canım ya bende de öyle oluyor çok sinir oluyorumValla fırsatım olsa bende yatar hiç kalkmampiroş tam cevap yazarken klavyem kapanıyor gelmiyor.telefonumdan mı kaynaklı neden oluyor?
Telefonunuda yaptır bol bol konuşun
Hay Allah çok sinir bozucu. Mal gibi kalıyorumtelefondan canım ya bende de öyle oluyor çok sinir oluyorum
inşallah kuzum ya ama çok konuşacağımı sanmam cezalıTelefonunuda yaptır bol bol konuşun
aynen kız hiç sormaHay Allah çok sinir bozucu. Mal gibi kalıyorum
hayırlı akşamlar cınımKalbinız duayla olsun,gönlünüz huzurlu olsun,yüreğınız sevgiyle dolsun.Gecenız hayır, sabahnz nur dolsun.Hayırlı geceler.:)
Amin inşallah canım çok teşekkürler sanasa hayırlı gecelerKalbinız duayla olsun,gönlünüz huzurlu olsun,yüreğınız sevgiyle dolsun.Gecenız hayır, sabahnz nur dolsun.Hayırlı geceler.:)
Asabım bozuluyor valla.aynen kız hiç sormatam bir eziyet. bide ben smiley yapıyorum ya olmuyor siliniyor
iyi geceler cınım görüşerikAsabım bozuluyor valla.Piroş görüşürüz ben bir süre yokum kendine iyi bak iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?