- Emoji Skoru
- 58.818
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
Teşekkür ederim Eburilimçok şekerler gerçekten
![]()
ben buna bayıldım yaaa harika birşey![]()
Aynen kizlar bende bayildim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Eburilimçok şekerler gerçekten
![]()
ben buna bayıldım yaaa harika birşey![]()
Ay çok sıkıldım iş yapasım yokcanım benimm![]()
ben inşallah yapabilirim yaptırırsa uyuz herifAynen kizlar bende bayildimBenim zamanimda olaydi bende yapardim
![]()
bende işim yok diye sıkılıyorum evde oturmak çok sıkıcı yaAy çok sıkıldım iş yapasım yok
Ne güzel yaaa :)Çok şükür![]()
Bebiş var mıAynen kizlar bende bayildimBenim zamanimda olaydi bende yapardim
![]()
Aaa bu konuda damadin dediginin bir önemi yok kuzumben inşallah yapabilirim yaptırırsa uyuz herif![]()
Evde olsam temizlik yapardım anneme kaldı herşeybende işim yok diye sıkılıyorum evde oturmak çok sıkıcı ya![]()
yok kız onu sormam ben dememdeki amaç farklı böyle giderse o aşamaya gelemeyeceğiz ondan diyorumAaa bu konuda damadin dediginin bir önemi yok kuzumsormayacaksin
![]()
Henüz yok kuzum, Rabbim izin verirse olur insallahBebiş var mı![]()
çok sıcak kuzum temizlik yapılacak gibi değil hava burada düşündüm ama caydım benEvde olsam temizlik yapardım anneme kaldı herşey
Rabbim inşallahHenüz yok kuzum, Rabbim izin verirse olur insallah![]()
Hayirlisi olsun insallah Ahsenimyok kız onu sormam ben dememdeki amaç farklı böyle giderse o aşamaya gelemeyeceğiz ondan diyorum![]()
InsallahRabbim inşallahböyle bir şeker verecek
bu hale gelecek Ebrumda
![]()
çok şükür tatlım iyi gibi gibiyim bengibisini atsam olurda attırmıyorlar
sen nasılsın bakalım?
inşallah ya bu böyle devam ederse psikolojik manyak olurum benHayirlisi olsun insallah Ahseniminsallah en kisa zamanda aklini basina toplar ve seni bir daha hiiic üzmez o denyo
![]()
az kaldı tatile o halde bu dediklerini rahatça yaparsın kuzumCuma ya bugün haftanın yorgunluğu var uykum var eve gidip uyuyasım film dizi izleyesm tembellik edesim vaaaaarrr![]()
hoşgeldinnnSelamlar kızçelerr, nasılsınız inşallah![]()
![]()
Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin : )Henüz yok kuzum, Rabbim izin verirse olur insallah![]()
Bizim isteme olduğu için başka tabi bana yapılıyorçok sıcak kuzum temizlik yapılacak gibi değil hava burada düşündüm ama caydım ben![]()
Merhaba Brain, iyiyiz seni sormalıSelamlar kızçelerr, nasılsınız inşallah![]()
![]()
Ooo istemeye gelecek olsalar havaya mı bakarım ben dip köşe temizlerim rezil olmayalım diyeAmin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin : )
Bizim isteme olduğu için başka tabi bana yapılıyor
Merhaba Brain, iyiyiz seni sormalı![]()
Bütün kizlar toplanir o uyuzun canina okuruzinşallah ya bu böyle devam ederse psikolojik manyak olurum ben![]()
Canim sende aramiza hosgeldin, katildigin an ilgimi cektinCuma ya bugün haftanın yorgunluğu var uykum var eve gidip uyuyasım film dizi izleyesm tembellik edesim vaaaaarrr![]()
Hosgeldin canimSelamlar kızçelerr, nasılsınız inşallah![]()
![]()