• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geyik burada :)

yok kız onu sormam ben dememdeki amaç farklı böyle giderse o aşamaya gelemeyeceğiz ondan diyorum :KK61:
Hayirlisi olsun insallah Ahsenim :KK200: insallah en kisa zamanda aklini basina toplar ve seni bir daha hiiic üzmez o denyo :KK11:

Rabbim inşallah :KK46:böyle bir şeker verecek :anneadayı: bu hale gelecek Ebrumda :rolleyes:
Insallah
preggersmilie.gif

çok şükür tatlım iyi gibi gibiyim ben :KK70:gibisini atsam olurda attırmıyorlar :KK12: sen nasılsın bakalım?

Cuma ya bugün haftanın yorgunluğu var uykum var eve gidip uyuyasım film dizi izleyesm tembellik edesim vaaaaarrr :KK46::KK46:

Hayirlisi olsun insallah Ahsenim :KK200: insallah en kisa zamanda aklini basina toplar ve seni bir daha hiiic üzmez o denyo :KK11:
inşallah ya bu böyle devam ederse psikolojik manyak olurum ben :110:
Cuma ya bugün haftanın yorgunluğu var uykum var eve gidip uyuyasım film dizi izleyesm tembellik edesim vaaaaarrr :KK46::KK46:
az kaldı tatile o halde bu dediklerini rahatça yaparsın kuzum :rolleyes:

Amin inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin : )

Bizim isteme olduğu için başka tabi bana yapılıyor :KK70:

Merhaba Brain, iyiyiz seni sormalı :KK30:
Ooo istemeye gelecek olsalar havaya mı bakarım ben dip köşe temizlerim rezil olmayalım diye :KK70:

Back
X