- Emoji Skoru
- 12.400
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi mahperi hatun
la Allahtan kork orası senin krallığın resmenköle gibim çalıştırıyo beniii
gülmeee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
la Allahtan kork orası senin krallığın resmenköle gibim çalıştırıyo beniii
gülmeee![]()
Niye gidemedin kız iştennnnnnnnnnnn istifa etmedin mi atmadın suratına kağıdı patronunevit cınım çalışıyorum![]()
köle gibim çalıştırıyo beniii![]()
merhaba hoşgeldinSelam kk ailesinin fıstıkları bizde geldiiiik maşallah sayfalar çabuk ilerlemiş oku oku şarjım bitti prizle arkadaş olduk resmen devamlı yan yanayız![]()
canım personel almalarını beklemem lazım ya o yüzdenNiye gidemedin kız iştennnnnnnnnnnn istifa etmedin mi atmadın suratına kağıdı patronun
aldırcam seni ferrari ile hiiiiç merak etme harbim
![]()
Hımmmmmmmmmm sokaktan birini çevircanım personel almalarını beklemem lazım ya o yüzden
valla olacak en sonundaHımmmmmmmmmm sokaktan birini çevir![]()
Bende misafirlikteyim acayip uykum var çaktırmıyorumHos buldum :) hic iyi deglm kas kontur yaptrdm biraz cnm yaniyorsenden naberr
İzin falan alsan vermiyorlar mıPazar söz var benim annem evde oraya buraya koşuşturuyor ben burda oturuyorum
Oooyyy canımmmmişte misin kız.
@EnHarbiKiz Kocana dicem sana yıllık izin versin yoksam gelmiyon buralara![]()
sus çaktırma azcık duygu sömürüsü yapimla Allahtan kork orası senin krallığın resmenköle gibi çalışıyomuş ba ba ba
![]()
ferrarimiiiiiNiye gidemedin kız iştennnnnnnnnnnn istifa etmedin mi atmadın suratına kağıdı patronun
aldırcam seni ferrari ile hiiiiç merak etme harbim
![]()
Çok izin aldım canım bu aralar ya 1 seneliğim bir de daha konuşmasınlar arkadan sonraİzin falan alsan vermiyorlar mı((
Yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrferrarimiiiii![]()
yemezler cınımsus çaktırma azcık duygu sömürüsü yapim
ferrarimiiiii![]()
dimi kızzz hemide gırmızı ossunnnÇok izin aldım canım bu aralar ya 1 seneliğim bir de daha konuşmasınlar arkadan sonra
Yakışırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
sen çekilsene bi aradannyemezler cınım![]()
yok yeeeeeeaaaaaaaaaadimi kızzz hemide gırmızı ossunnn
sen çekilsene bi aradann![]()
Kz bzle ilgilenyn misafr demyrmu teli brak dieBende misafirlikteyim acayip uykum var çaktırmıyorum![]()
dimi kızzz hemide gırmızı ossunnn![]()
Hos geldn aslimm napyn:)Selam kk ailesinin fıstıkları bizde geldiiiik maşallah sayfalar çabuk ilerlemiş oku oku şarjım bitti prizle arkadaş olduk resmen devamlı yan yanayız![]()
Öğlen yemeğine çıkıyorum esesGünaydın![]()
öğlen oldu öğlenGünaydın![]()
Gunaydn kuzum hos geldin:)Günaydın![]()