• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geyik burada :)

Bende iyiyim canim kendime gelmeye calisiyorummm :)
Allah iyilik versin Marga'm :)

galiba şimdi bundan nasıl kurtulurum acaba
Acaba bir psikologa görünsen faydasi olur mu?

Oh maşallah bende görebilecek miyim o günleri acaba nazar değmesin:nazar:
Allah razi olsun :KK60: daha güzeli senin olsun insallah kuzum :KK200:
Rabbim herkesin yuvasina mutluluk, huzur, saglik versin.
Herkes askina sahip ciksa keske :(

Allah iyilik versin Marga'm :)

Acaba bir psikologa görünsen faydasi olur mu?

Herkes askina sahip ciksa keske :KK43:
gitmeyi düşünüyorum ama oglumu bırakacak kimse yok bide devlet hastanelerinde psikoloğ olmuyor bazen eşimle aramda mesafeler oluştu ve ben yeniden toparlamaya çalışıyorum neyse ki benden vazgeçmedi

@Vatanseverr'in pazarligini yapiyoruz :KK48: Ne istiyorsun? Makul bir sey söyle de el sıkısalım :KK53:
bak orti kız cillop oyle diyim yani. böyle kaş,böyle göz dünyayı gez dolaş bulamazsın. boyundan posundan hiç bahsetmiyorum. yaşı da küçük tam çıtırrrr :KK8: sen ne veriyon şimdi bu hatuna:KK70:

Sanirim psikolojik olarakta, sürekli böyle seyleri duymaya maruz kaldigin icin takinti haline gelmis?

Iyiyim bitanem cok sükür, sen nasilsin? :KK60:

6 sene olacak Allah'in izniyle :KK37::KK200:

Gitmeeeeeeeeeee :cry:
Mune ablam gereken işlemi yapar..

Herkes askina sahip ciksa keske :KK43:
Keşkeee :KK43:
@Vatanseverr'in pazarligini yapiyoruz :KK48: Ne istiyorsun? Makul bir sey söyle de el sıkısalım :KK53:
Kız ne hallere düştüm ben öyle :KK57::KK53:
Gerci daha erken ama düğün tarihi düşündünüz mü :)
Nisan belki :)
bak orti kız cillop oyle diyim yani. böyle kaş,böyle göz dünyayı gez dolaş bulamazsın. boyundan posundan hiç bahsetmiyorum. yaşı da küçük tam çıtırrrr :KK8: sen ne veriyon şimdi bu hatuna:KK70:
beni şımartıyorsun şuan bikere senin kadar olamam:KK22::KK22::KK22: kız noluyo kim verdiye gitcem :KK70:

Keşkeee :KK43:

Kız ne hallere düştüm ben öyle :KK57::KK53:

Nisan belki :)

beni şımartıyorsun şuan bikere senin kadar olamam:KK22::KK22::KK22: kız noluyo kim verdiye gitcem :KK70:
merak etme bebeğim ağırdan satıyom ben,öyle beleşe vermem seni :D bi audi kopartırız sonrada vaz geçtik der kaçarız :KK8::KK70:

Back
X