- Emoji Skoru
- 31.112
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
ben gelini bana hizmet etsinler diye alıyorum onalrı ezim ezim eziciiiiiiiiiiiiiiiim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gelini bana hizmet etsinler diye alıyorum onalrı ezim ezim eziciiiiiiiiiiiiiiiim![]()
Utınmı lıtfnyaaaaaaaaaaa demesene öyle utınıyırım![]()
Çalışıyorum köle misali birden iş çıkaşı geldi bugünNe yapayım kız bir kendime, bir cadı bebişle birde evle uğraşıp duruyorumsen ne yapıyorsun güzellik
![]()
gelinler ezilmek için vardı kv ler ezmek için yazın bunu bi kenaraçok ayıp cık cık cıkkk
![]()
utınıyırım vıtın çık utınıyırımUtınmı lıtfn
Çalışıyorum köle misali birden iş çıkaşı geldi bugün![]()
sende canımmBebegimseviliyorsun
Anlamak için 3 kere okudumutınıyırım vıtın çık utınıyırım
sende canımmnasılsın
![]()
bizimle yaşar gelinlerayrı ev mi tutcez bide
![]()
hahahhahaAnlamak için 3 kere okudumkeşke bebem uyusa da birazcık uyuyabilsem
![]()
Tü tü tüüüü ne ayıp çok ayıpladım semigelinler ezilmek için vardı kv ler ezmek için yazın bunu bi kenara![]()
Yapçam diyo ezim ezim eziiiccciiimm diyo gitme cokomkaynanalık yapmazsan olur
![]()
Ev ev üstüne olnaz de coco![]()
aa ne münasebet cokocumkaynanalık yapmazsan olur
![]()
yi beniiiiiiiiiiiikız yirim seni
Bekleriz tatlışımben bırazdan dönerım telefnda sızın hızınıza yetısmeye çalısırken bır baktm benım kuzucuklar evı dagtmşlar toplmam gerek cok sevdm burayı
ne yaptım yaeTü tü tüüüü ne ayıp çok ayıpladım semi
Yapçam diyo ezim ezim eziiiccciiimm diyo gitme cokom![]()
Sükür canim iyiyim, sen nasilsin? Keyfin, halin, vaktin yerinde mi?sende canımmnasılsın
![]()
evet demiş bırakmayın çamurumu @-Piraye ciğmin elinee kıyacak bebemeTü tü tüüüü ne ayıp çok ayıpladım semi
Yapçam diyo ezim ezim eziiiccciiimm diyo gitme cokom![]()
ne yaptım yae![]()
öyle mi oldukevet demiş bırakmayın çamurumu @-Piraye ciğmin elinee kıyacak bebeme