- Emoji Skoru
- 127.860
- Puanlar
- 748
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.001
Tatlım tatlım tatlım benim fıstığım benimbizde seni çoooooooookkk seviyoruzz ablacm çoook![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım tatlım tatlım benim fıstığım benimbizde seni çoooooooookkk seviyoruzz ablacm çoook![]()
![]()
![]()
2 kez kavga ettik kız ilkinde ben attım şimdi o atacak banane niye hep benBu zamana kadar ilk adımı sen attıysan srnden bekliyordur. Çok bekler![]()
kıyamam kuşuma ya çok kokulu bir şey yapmasaydınOhhh ben de midem bulana bulana yaptım yemeği :) şimdi dinleniyorum çiçeğim :) bende seni yerim tatlım benim ♥ ♥ ♥
aynen ama bitti işte ayrı şehirlerdeyiz bi senedirHmm aşkınızı memleketimde bulmussunuz be güzel![]()
Söz nişan falan yok mu ağlama kıyamamaynen ama bitti işte ayrı şehirlerdeyiz bi senedir![]()
Çok şükür iyiyim sen nasılsınHosbuldum nasılsın
İnsallah canım allah gönlüne göre versinAmin canım sağolasın, yok canım bu ilk olacak allah nasip ederse
Boşver o atsın tabi burnu sürtsün azcuk2 kez kavga ettik kız ilkinde ben attım şimdi o atacak banane niye hep ben
kıyamam kuşuma ya çok kokulu bir şey yapmasaydın![]()
sonuna dek hak ediyorlar sürünmeyiBoşver o atsın tabi burnu sürtsün azcuk![]()
Pericim sen kaç yaşındaydınsonuna dek hak ediyorlar sürünmeyi![]()
Amin canım amin çok çok sağol, Rabbim seninde gönlünden geçeni hayırlısıyla en kısa zamanda yaşatsın Rabbim sana (amin)İnsallah canım allah gönlüne göre versin
Ben de ıyıyım allaha şükür 2 tane kızım var ış gùçÇok şükür iyiyim sen nasılsın
Bana da sor bana daPericim sen kaç yaşındaydın![]()
babam vermiyo beniSöz nişan falan yok mu ağlama kıyamam![]()
20 yaşındayım hayatımPericim sen kaç yaşındaydın![]()
Sordum kaç yaşındasın tubamBana da sor bana da![]()
Senin canin sagolsun :)@kkrizantem bana antep baklavası hatta ezmesi alır mısın noluuuuurrrr![]()
Ben veriyorumbabam vermiyo beni![]()
Canımı çektirdiniz hala aklımdaSenin canin sagolsun :)