- Emoji Skoru
- 53.861
- Puanlar
- 898
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #1.461
Şimdi mi içiyorsuuun(((
Gündüz içtim. .
Gel şimdi içelim. .
Dün çektirdim taze kahvem..
Balkon sefası yapalım. .
Akdeniz Akşamları. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi mi içiyorsuuun(((
Ay kahveye bak damla gel.ic der gibiBugünki keyif kahvem :)Eki Görüntüle 1635971
Off ne güzel olur geleyim hemen, ben de çay koyduydum acaba kahveye mi dönsem diyorumGündüz içtim. .
Gel şimdi içelim. .
Dün çektirdim taze kahvem..
Balkon sefası yapalım. .
Akdeniz Akşamları. .
![]()
Erkekler de evlendikten sonra almıyor mu kilo bir de kadınlara özel gibi söylüyorlar kiloyu bırak adamlar salıyorlar sanki gözlemlediğim kadarıyla75 oldum gıı. .
Evlilik peh yaradı bağa. .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1.67 gız herkes yaramış deyorAy kahveye bak damla gel.ic der gibiafyetlsn kuzum boyun uzunmu ununsa normal herlde 75 kilosun kuzum massallah :)
Bn akdeniz tarafndaym.kzOff ne güzel olur geleyim hemen, ben de çay koyduydum acaba kahveye mi dönsem diyorum
Akdeniz taraflarında mısınnn :))
Erkekler de evlendikten sonra almıyor mu kilo bir de kadınlara özel gibi söylüyorlar kiloyu bırak adamlar salıyorlar sanki gözlemlediğim kadarıyla![]()
Off ne güzel olur geleyim hemen, ben de çay koyduydum acaba kahveye mi dönsem diyorum
Akdeniz taraflarında mısınnn :))
Aynen evlilik yariyor kilo aldiryor bi salyor insan kendini gii1.67 gız herkes yaramış deyor![]()
60 kg idim evlenirken :/
Silemm nerden gız Akdeniz / Antalya Merkez :)))Bn akdeniz tarafndaym.kz![]()
Yiyoruz anacımAynen evlilik yariyor kilo aldiryor bi salyor insan kendini gii![]()
Amaan boşver, gonuller bir olsun da kilo fıs :))Kociş de bende aldık başımızı gidiyoz![]()
Akdeniz / Antalya Merkez efendim :)))
Siz nerden?
Amaan boşver, gonuller bir olsun da kilo fıs :))
Ben İstanbuldayım, ama keşke o taraflarda olaydım ne güzell yerdesiniz :))
Ben de öyleyim diyebileydimBn akdeniz tarafndaym.kz![]()
Adana seyhan kuzum ayy antalya super diyorlar balayina orya gelecem bakSilemm nerden gız Akdeniz / Antalya Merkez :)))
Evlilik ne zaman balayısı ne zamannAdana seyhan kuzum ayy antalya super diyorlar balayina orya gelecem bak![]()
Adana seyhan kuzum ayy antalya super diyorlar balayina orya gelecem bak![]()
Bnm taraf adana firin memleketiBen de öyleyim diyebileydimsahil tatil memleketi ohgg
Seneye yazin daha kismetse kıbrıs antalya ikisnden brne gdcem kararszm :dGel gız gel
Düğün ne zaman![]()
Hımm ben de akdeniz diyince aynı yerdesiniz diye dedin sandımBnm taraf adana firin memleketisıcak ya
![]()