- Emoji Skoru
- 12.400
- Puanlar
- 498
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #2.341
asansörle inecektim beniyi öyle olsun pencerenin önüne gelsin önce bohçanı at sonrada kendin bağladığın çarşaflarla in aşağı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asansörle inecektim beniyi öyle olsun pencerenin önüne gelsin önce bohçanı at sonrada kendin bağladığın çarşaflarla in aşağı![]()
aaa sende herşeyin kolayını yapıyorsun eski türk filmi tadında olmalıasansörle inecektim ben![]()
bananekaaa sende herşeyin kolayını yapıyorsun eski türk filmi tadında olmalı![]()
ama o zaman olmaz kibananek![]()
galiba cınımama o zaman olmaz kibohçanı kafasından aşağı atacaksın çarşaflarla ineceksin
ben galiba fazla türk filmi izlemişim anladım şimdi
![]()
ne güzel bayıldımmetehan
Yüssssben yüs yaşındayım yüs![]()
Ruhumuz vallayok daha neler canım![]()
bohçada olmaz demi bavul hazırla barigaliba cınımben direk asansörle inicem
![]()
teşekkürler tatlımne güzel bayıldım
Yüssss
Ruhumuz valla![]()
bohçada olmaz demi bavul hazırla bari![]()
hayallerimdeki gibi değil ben türk filmi tadında yaparım bohçayı atarken kafasınıda kırmam inşallahbavul hazırlicam tabi kız
![]()
içinde sarj aleti maşa düzleştirici falan olursa kırılır kafasıhayallerimdeki gibi değil ben türk filmi tadında yaparım bohçayı atarken kafasınıda kırmam inşallah![]()
illaki olur o dediklerin kız demekki kırılacak kafasıiçinde sarj aleti maşa düzleştirici falan olursa kırılır kafası![]()
aynen o yüzden asansörle in sendeillaki olur o dediklerin kız demekki kırılacak kafası![]()
kaçırma olayı var piroş un manita yı kaçıracaklardı sonra fikir değiştirdiler:) ayy gene neler dönüyoo burda hıı :)
aaa her türlü ekipmanı sağlardık motorda var arabadakaçırma olayı var piroş un manita yı kaçıracaklardı sonra fikir değiştirdiler![]()
vazgeçmediler manitasının piroşu kaçırmasına karar verdiler:)) aa her türlü ekipmanı sağlardık niye vazgeçtiler motorda var arabada![]()