- Emoji Skoru
- 9.413
- Puanlar
- 108
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #2.621
bugüne kadar bi yararını görmedim ama annem yukarılardan birşeyler almak için çağrıyor hepsi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugüne kadar bi yararını görmedim ama annem yukarılardan birşeyler almak için çağrıyor hepsi bu
Anneciginin isine yariyor iste daha ne olsunbugüne kadar bi yararını görmedim ama annem yukarılardan birşeyler almak için çağrıyor hepsi bu![]()
![]()
![]()
şaka gibiAnneciginin isine yariyor iste daha ne olsun![]()
Cok duygulandim, boyum uzun olaydi da ayni vazifeyi göreydim keskeşaka gibi![]()
Cok duygulandim, boyum uzun olaydi da ayni vazifeyi göreydim keske![]()
Annem duysa ne der biliyormusun?boşversene kız
ne derAnnem duysa ne der biliyormusun?![]()
benim her tarafım löpür löpür etkeşke birileri beni uyarsaydı bu konuda ama işte yaptık öyle bir hata şimdi bütün kilom orda sanki üstüm incecik alt maşallah![]()
ev yemeğine hasretim çünkü iş yerinde1,65 gülümsen kacsin?
Niye geri aliyorsun![]()
kurbanda seni keserim lokumumbenim her tarafım löpür löpür et![]()
ne demek istiyon ben dana mıyımkurbanda seni keserim lokumum![]()
Elin kizlari analarina yardim edebilmek icin 1,72 doguyor derne der![]()
Askim benim yaev yemeğine hasretim çünkü iş yerinderamazanda evden getiriyodu bizimkiler iftarda şimdi yine dışardan yiyorum
![]()
aynenbugüne kadar bi yararını görmedim ama annem yukarılardan birşeyler almak için çağrıyor hepsi bu![]()
![]()
![]()
canım sabah gelince yapamıyorum ki öğlenci olduğumda yapıyorum bazenElin kizlari analarina yardim edebilmek icin 1,72 doguyor der
Askim benim yaKendin yapip götürsen?
Gece de mi calisiyordun sencanım sabah gelince yapamıyorum ki öğlenci olduğumda yapıyorum bazen![]()
koçsunne demek istiyon ben dana mıyım![]()
Elin kizlari analarina yardim edebilmek icin 1,72 doguyor der![]()
sen bendensin
gece çalışmıyorum canım da 10da çıkıyorum en geçGece de mi calisiyordun senvardiyali calismak ne zor ya
![]()
hahahhahahah hadi ordan senii seniiiiiiiiiiiiikoçsun
bahane bakkk
sen bendensin![]()
Dana benim beni kesseler sülale doyarhahahhahahah hadi ordan senii seniiiiiiiiiiiii![]()
kızzz sen bu saatte mi kalktın sen bizi üzmeye mi geldin buraya @-Piraye olaya el atgünaydın tatlı ve güzel arkadaşlarım![]()