- Emoji Skoru
- 5.911
- Puanlar
- 73
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #5.701
valla kaloriferler yanmıoSıcak tutun kendinizi gülüm
Sen herkesi öp beni öpme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kaloriferler yanmıoSıcak tutun kendinizi gülüm
Sen herkesi öp beni öpme![]()
@kkrizantem krizantemim bu Denas seni görünce beni unutuyor. Gör işte seni ne kadar sevdiğiniŞuandan bahsetmiştim ebrum![]()
Tatlı cadıŞiiii baaakkk ısırırım haısırmak demişken benim kız yanağımı emdi üstüne ısırdı. Mosmor oldu :// meyrayı yollarım fena ısırır ha
![]()
Neden ki canım?valla kaloriferler yanmıo![]()
görmüyorsun demi beni artık git denasının kollarınane zaman nerde![]()
gitmek için hazırdamı bekliyordungörmüyorsun demi beni artık git denasının kollarına![]()
yoo sen beni görmüyorsun belliki unutmuşsun belliki terk etmişsin bitmiş aşkımızgitmek için hazırdamı bekliyordun![]()
bir mesajdamıyoo sen beni görmüyorsun belliki unutmuşsun belliki terk etmişsin bitmiş aşkımız![]()
ver mektuplarımı benimbir mesajdamı![]()
ver mektuplarımı benim![]()
aaa atıverdi önüme
bilmiom ki cnmNeden ki canım?![]()
sen istedin benim mektuplarım sende kalsın ama baktıkça hatırlarsın beniaaa atıverdi önüme![]()
ağlama ya kıyamam ben sanasen istedin benim mektuplarım sende kalsın ama baktıkça hatırlarsın beni![]()
Eline sağlıkAfiyet olsunnnEki Görüntüle 1659780
bana ağlama diyo kendisi ağlıyoağlama ya kıyamam ben sana
teşekkürler @-TubiSh- ellerine sağlık canım![]()
aifet olsunnnツツツteşekkürler @-TubiSh- ellerine sağlık canım![]()
sen ağlama ben ağlarım ikimizin yerinebana ağlama diyo kendisi ağlıyo![]()
afiet olsunnnツツEline sağlık![]()
ikimizde ağlamayalım sevdiklerimiz de ağlamasın gözlerinden akan yaşlar mutluluk gözyaşları olsun sadecesen ağlama ben ağlarım ikimizin yerine![]()