- Emoji Skoru
- 58.810
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #6.101
Hosgeldin, banin acilmis hayirli olsun :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin, banin acilmis hayirli olsun :)
ah kuzum benim seni anlıyorum kalktığımda sakindim şimdi bir gerildim niye onuda anlamadım senin yine sebebin varsabah yönetmenle kavga ettim sinirliydim sonra nişanlımla konuştum aşk doluydum şimdi açıktım gerginim![]()
Ya 2 hafta falan oldu galiba :))bende anla,adım neden ban yedim :))Hosgeldin, banin acilmis hayirli olsun :)
bilsem izleme derdim kızım o filmler seni böyle yaptı iyice psikopat oldun başımaderini itanayla yüzerim ben merak etme o kadar korku filmini ne için izliyorum sanıyorsun sen![]()
O paylastigin resim yüzünden gittin... Bir daha öyle islere kalkismaYa 2 hafta falan oldu galiba :))bende anla,adım neden ban yedim :))
O güzel kız i paylaştığım için mi :)))O paylastigin resim yüzünden gittin... Bir daha öyle islere kalkisma![]()
atma beni haremden hünkarım ben ettim sen etmekolay gelsin
![]()
neee çakmamıydı oCakma sarışın harbiye kandi![]()
neymiş o hünkarımTek sartla
Kopuyoruz ebrumhobbbaaaaaa
Ay kız sen güzel yaparsın heee canım çekti şimdiBgun zor gelirim heralde cnm aksamda asure alisverisine cikacagiz![]()
sende mi açsın yoksam açlık hiç iyi birşey değil dombik gelin olcam yiter yaah kuzum benim seni anlıyorum kalktığımda sakindim şimdi bir gerildim niye onuda anlamadım senin yine sebebin var![]()
neymiş o hünkarım![]()
eheheh sana kıyamam ki benbilsem izleme derdim kızım o filmler seni böyle yaptı iyice psikopat oldun başıma![]()
Bence ondan :)O güzel kız i paylaştığım için mi :)))
Kopuyoruz ebrum![]()
herkese gönül veriyor zaten bana umut verdiCakma sarışın harbiye kandi![]()
Bu adamdan iyiydi resmimBence ondan :)
![]()