- Emoji Skoru
- 5.272
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #6.361
Slm kizlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahahha senin yan yan bakışını yerimBananiiiii ben dirimmmmmmmmmmen sevdigim ifade..
@-Mahperi- hic haz etmez ama sana da yan yan bakayimmm![]()
ben varımmmslm kimse varmı
oyş yesinler profiliniiiben varımmm![]()
tatlı oldu demi kız çok severim bu profildeki kızı benoyş yesinler profiliniii![]()
selam hayatımmSlmcıklar :)
Nöördünüz :))selam hayatımm![]()
birşey örmedim ben açıkçasıNöördünüz :))
hiç izlemedim onu duydum amaDün gece kismetse olur a baktık :))adnan kızıltaş diye bir bebek gelmiş ona hayranlıkla baktık :))sonra 3 buçuk muydu neydi yattı şimdide uykum alamadım 8 de kalktım:))
hiç izlemedim onu duydum amabaktım şimdi Adnana fena değil mankenmiş sanırım öyle yazıyor
![]()
Iiranli taş bebek desek yerıdır :))hiç izlemedim onu duydum amabaktım şimdi Adnana fena değil mankenmiş sanırım öyle yazıyor
![]()
ztn tatlıydı balım.. bende sevrm :)tatlı oldu demi kız çok severim bu profildeki kızı ben![]()
kısmetse olur varmıydı akşam nie sülemedin kız banaahiç izlemedim onu duydum amabaktım şimdi Adnana fena değil mankenmiş sanırım öyle yazıyor
![]()
soyadı ne kız bakim merak ettimBen Eser i begendim ama bana gore kucuk .![]()
ben programı bilmiyorum ki diyim sana isim olarak biliyorumkısmetse olur varmıydı akşam nie sülemedin kız banaa