- Emoji Skoru
- 58.818
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi mahperi hatun
- #7.221
Illaki gülüm, evlenmek kolay degil... Rabbim herseyi gönlüne göre versinbereketlide olsun para lazım ebrucum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Illaki gülüm, evlenmek kolay degil... Rabbim herseyi gönlüne göre versinbereketlide olsun para lazım ebrucum![]()
teşekkür ederim canım benim sağolasınIllaki gülüm, evlenmek kolay degil... Rabbim herseyi gönlüne göre versin![]()
Bayadır atmıyodum özlemişimaha trip attı tribini yediğim![]()
Yün çorap giy balımCanimsin ya ♥
Ayaklarim isinmiyor kuzum ya
Salla gitsin kuzum ya, kim ne düsünürse düsünsün, seni bilen biliyor ♥
2 cift kalin corap var ayagimda gülüm banamisin demiyorYün çorap giy balım![]()
kocaman avrat oldun bırak artık şu trip atmayı çoluğa çocuğa karıştınBayadır atmıyodum özlemişim![]()
bir dil gördüm sanki2 cift kalin corap var ayagimda gülüm banamisin demiyor![]()
Yünün yeri ayrıdır2 cift kalin corap var ayagimda gülüm banamisin demiyor![]()
Kocaman avrat mı :-( küçücüğüm daha :-(kocaman avrat oldun bırak artık şu trip atmayı çoluğa çocuğa karıştın![]()
küçücük müKocaman avrat mı :-( küçücüğüm daha :-(
Dilimi mi yiyeceksinbir dil gördüm sanki![]()
Inandim hadi tamamYünün yeri ayrıdır
Ciddi bak benim evin altı yarısı ev yarısı kuaför ama yakmıyorlar buz gibi yerler kalın yün çorabım var inanır mısın inan yani gram soğuk geçirmiyor![]()
koyun dilini çok severim insan dilinide denemek lazımDilimi mi yiyeceksin![]()
Ya ben burdayken allah aşkına şunlardan bahsetmekoyun dilini çok severim insan dilinide denemek lazım![]()
Evet senden küçüğüm sonuçtaküçücük mü![]()
Ah keşkeDilimi mi yiyeceksin
Inandim hadi tamambana yün corap ör noel hediyesi olsun
![]()
niye ki cadıYa ben burdayken allah aşkına şunlardan bahsetme![]()
Kuzularin sessizliginde mi adam beyin yiyordu? Biran filmde hissettim kendimi :)))koyun dilini çok severim insan dilinide denemek lazım![]()
Sende baska konularda marifetlisin bitanem :) ♥Ah keşkehiç kabiliyetli bir insan değilim. Düğme dikemem bırak çorap örmeyi
![]()
hatirlamadım valla :))Kuzularin sessizliginde mi adam beyin yiyordu? Biran filmde hissettim kendimi :)))
Sende baska konularda marifetlisin bitanem :) ♥
Midem kalkıyor sakatat ve türevlerinden bahsetme rica ediciiiğğiiiimniye ki cadı![]()
Bende tam onu soracadımhatirlamadım valla :))
ne gibi konularda marifetli ki![]()